Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα τα δώσουν όλα με ΑΕΚ ή Γιουβέντους;
| 2017-09-24 12:20:00

Θα τα δώσουν όλα με ΑΕΚ ή Γιουβέντους;

Sportdog Team
Θα τα δώσουν όλα με ΑΕΚ ή Γιουβέντους;

Μία διαφορετική προσέγγιση για το αποψινό μεγάλο ντέρμπι.

Παιδιά να λέμε και καμιά αλήθεια: Δεν θα το κρίνει η απόδοση της ΑΕΚ το ντέρμπι της Κυριακής. Ο ίσκιος της Γιουβέντους θα το κρίνει! Και εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαστε...

Γνωστό είναι ότι ρυθμίστηκε καταλλήλως η προετοιμασία του Ολυμπιακού για να φορμαριστούν οι παίκτες ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικό το βρίσκω, δεν ήταν λάθος, άμα παίζεις σε δυο ζαριές 25 μύρια έτσι θα πράξεις. Στο πρωτάθλημα έχεις ένας σωρό αγωνιστικές για να διορθώσεις τα λάθη σου, σε παίρνει να κάνεις και πέντε μαλακίες. Άσε που υπάρχει και το Κύπελλο, τίτλος είναι κι αυτό. Οπότε υποχρέωση του Χάσι και του επιτελείου του ήταν να τους έχουν φρέσκους και δροσερούς τους παίκτες για τα προκριματικά. Και ύστερα συντήρηση, μέχρι να ξαναπάρουν μπρος.

Και θα ξαναπάρουν μπρος, αναμενόμενο είναι. Το θέμα δεν είναι εκεί, είναι στη Γιούβε. Διότι άμα τα δώσουν όλα οι παίκτες του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, πώς θα πάνε ύστερα να παίξουν τη μπάλα της ζωής τους στο Τορίνο; Διότι αυτό είναι που τους καίει. Όχι γιατί είναι Ολυμπιακάρες, αλλά γιατί είναι επαγγελματίες.

Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι πασαρέλα δεν είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, είναι το παιχνίδι Τσάμπιονς Ληγκ με τη Γιουβέντους. Εκεί είναι για βάζεις γκολ, εκεί είναι για να σκας τριπλίτσες, εκεί είναι για να κάνεις κούρσες σαν αυτή του Δώνη με τον Άγιαξ που του εξασφάλισε διεθνή καριέρα και εύκολα λεφτά από το πουθενά. Εκεί είναι για τα δίνεις όλα. Αλλά για να τα δώσεις όλα εκεί, πρέπει να κάνεις οικονομία δυνάμεων με την ΑΕΚ.

Αυτό που εννοούμε δηλαδή όταν λέμε ότι «οι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια». Φυσικά και το κάνουν, η εποχή της πίστης στη φανέλα πέρασε προ πολλού. Και είμαι σίγουρος ότι αυτό φοβάται ο Χάσι. Εξ ου και πολύ θα ήθελε να του κάτσει ένα γρήγορο γκολάκι και ύστερα να ταμπουρωθεί μπας και καθαρίσει. Μπορεί και να γίνει, δεν είναι απίθανο, έχει παιχταράδες ο Ολυμπιακός. Αλλά το ξέρει και η άλλη πλευρά ότι έπεται Γιούβε. Και νομίζω ότι θα πάρει κι ο Χιμένεθ τα μέτρα του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags