Facebook Pixel Sportdog.gr | Πω, πω, πω μια Παρί! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-30 20:14:00

Πω, πω, πω μια Παρί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πω, πω, πω μια Παρί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτοι οι Παριζιάνοι που συνέτριψαν με 6-2 την Μπορντό!

Η φετινή Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε άλλο επίπεδο και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι της στη Ligue 1 πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολάρες. Οι πρωτευουσιάνοι ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ μπροστά από τον αντίπαλό τους και το 6-2 απέναντι στην Μπορντό τα λέει όλα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Μόλις στο 5' ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ με μια πραγματικά ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ. Ο Βραζιλιάνος είπε στη μπάλα που να πάει και αυτή απλά υπάκουσε.

Ο Καβάνι πήρε τη σκυτάλη και σκόραρε στο 12' γράφοντας το 2-0. Επέλαση του Νεϊμάρ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Ουρουγουανό για να πλασάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς να βγάζει το πόδι από το γκάζι η Πάρι έφτασε και σε 3ο γκολ με τον Μουνιέ. Εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα για ακόμη μία φορά στο πλετκό.

Κάπου εκεί προσπάθησε να πάρει ανάσα η Μπορντό και σκόραρε με τον Σανκαρέ στο 31'. Αυτό θύμωσε την ομάδα του Ουνάι Έμερι και συγκεκριμένα τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος με πέναλτι έγραψε το 4-1 και το πάρτι δεν έμελλε να σταματήσει εκεί.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντράξλερ έβαλε το όνομά του στη λίστα των σκόρερς για το 5-1. Ο Εμπαπέ πλάσαρε από πλάγια θέση πλάσαρε στο 58' κάνοντας το 6-1 και κάπου εκεί η Παρί αποφάσισε να σταματήσει. Η Μπορντό κέρδισε πέναλτι στο 90' ο Μαλκόμ το εκτέλεσε για το τελικό 6-2.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags