Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χοντρό» παρασκήνιο με Κοβάσεβιτς – Το… χατίρι σε γνωστό μάνατζερ και η μεταγραφή των 20 εκατ.!
| 2017-10-10 20:32:00

«Χοντρό» παρασκήνιο με Κοβάσεβιτς – Το… χατίρι σε γνωστό μάνατζερ και η μεταγραφή των 20 εκατ.!

Sportdog Team
«Χοντρό» παρασκήνιο με Κοβάσεβιτς – Το… χατίρι σε γνωστό μάνατζερ και η μεταγραφή των 20 εκατ.!

Όλο το παρασκήνιο για Ντάρκο - Τι κρύβεται πίσω από την πρόσληψή του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός διανύει μια περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων σε παραγοντικό επίπεδο. Ο Φρανσουά Μοντέστο άλλαξε ρόλο, καθώς μετακινήθηκε στη θέση του υπεύθυνου scouting, ενώ πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος από το πόστο του αθλητικού διευθυντή των Ερυθρολεύκων.

Σχετικά με την αντικατάσταση του Αργεντινού, οι φήμες οργιάζουν για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος είχε ούτως ή άλλως αναλάβει αυξημένες αρμοδιότητες στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα και πλέον προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αποτελέσει τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν κι εμπιστεύονται τον παλαίμαχο επιθετικό, με τον οποίο έχουν πολύ καλή συνεργασία και θεωρούν πως είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει το συγκεκριμένο νευραλγικό ρόλο. Ωστόσο, η διαφαινόμενη πρόσληψή του μπορεί να έχει οφέλη και σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η «αναβάθμιση» του Κοβάσεβιτς αναμένεται να λειτουργήσει και ως μια κίνηση καλής θέλησης προς τον Φάλι Ραμαντάνι. Ο γνωστός Γάλλος μάνατζερ είχε καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όμως ορισμένα θέματα που προέκυψαν στη μεταγραφική περίοδο και κυρίως η υπόθεση της πώλησης του Παναγιώτη Ρέτσου έχουν «ψυχράνει» κάπως τις σχέσεις των δυο πλευρών. Φυσικά, όχι σε σημείο να μην… μιλιούνται, αλλά σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως πριν.

Ο Κοβάσεβιτς σχετίζεται -έστω κι έμμεσα- με τον Ραμαντάνι, αφού ο κουμπάρος του είναι ένας εκ των συνιδρυτών της εταιρίας μάνατζερ που διατηρεί ο Γάλλος ατζέντης. Έτσι, ο νέος αναβαθμισμένος ρόλος του Σέρβου θα ενισχύσει το κανάλι επικοινωνίας που υπάρχει με τον Ραμαντάνι και θα βοηθήσει ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η σχέση του με τον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags