Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλα ο Τσιτσιπάς! Ξανά στα ημιτελικά ATP!
| 2017-10-27 18:20:00

Τρέλα ο Τσιτσιπάς! Ξανά στα ημιτελικά ATP!

Sportdog Team
Τρέλα ο Τσιτσιπάς! Ξανά στα ημιτελικά ATP!

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα!

Συνεχίζει την προσωπική του επέλαση ο Στέφανος Τσιτσιπάς που απέκλεισε και τον Ζερεμί Σαρντί στο τουρνουά της Βρέστης για να προκριθεί ξανά σε ημιτελικά διοργάνωσης της ATP!

Ο Τσιτσιπάς δεν πτοήθηκε ούτε από το εμπόδιο του γηπεδούχου Ζερεμί Σαρντί τον οποίο και έστειλε εκτός του Challenger της Βρέστης με 7-6(5), 6-4 παίρνοντας και μια μίνι-εκδίκηση για τον περσινό του αποκλεισμό εκεί από τον Γάλλο!

Ο Ελληνας τενίστας έχει ρεκόρ 8-1 νίκες-ήττες τις τελευταίες δύο εβδομάδες και θα μπει ξανά σε θέση διεκδίκησης της παρουσίας του σε έναν τελικό με αντίπαλο το Νο2 του ταμπλό και Νο78 στον κόσμο, Ρουμάνου Μάριους Κόπιλ.

Ο Στεφ κέρδισε έναν διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο, τον έμπειρο Ζερεμί Σαρντί, που μπορεί να μην βρίσκεται και στα καλύτερά του, όντας πλέον στο Νο87 στον κόσμο, έχει φτάσει όμως μέχρι και το Νο25 και είναι πολύ καλός στις γρήγορες επιφάνειες.

Ο Τσιπ όμως δεν μασάσει τίποτα και με όπλο ξανά το τεράστιο σερβίς που έμεινε ανέπαφο σε όλο το ματς, αντιμετωπίζοντας άψογα τις κρίσιμες στιγμές, πήρε μια τεράστια νίκη μέχρι πάντα την επόμενη!

Μια τέτοια δύσκολη στιγμή διαχειρίστηκε τέλεια ο Στέφανος στο πρώτο σετ όταν έσωσε και set point του Γάλλου στο 4-5, πριν στείλει την όλη κατάσταση στο tie break όπου με μερικές εξαιρετικές επιστροφές έθεσε τις βάσεις για την επικράτησή του!

Στο δεύτερο σετ συνέχισε να είναι απροσπέλαστος στο σερβίς του, δεν παραχώρησε ούτε ένα break point στον Γάλλο, ενώ αντίθετα τον προειδοποίησε με δύο χαμένες ευκαιρίες στο 4-3 πριν τον τελειώσει οριστικά στο 6-4 στο δεύτερό του match point!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags