Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα λόγια σε ελληνική εκπομπή! «Έχουν χαρεί όλα τα πουλιά του κόσμου μαζί σου»! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-10-27 19:41:00

Απίστευτα λόγια σε ελληνική εκπομπή! «Έχουν χαρεί όλα τα πουλιά του κόσμου μαζί σου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτα λόγια σε ελληνική εκπομπή! «Έχουν χαρεί όλα τα πουλιά του κόσμου μαζί σου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειπώθηκε και αυτό στην τηλεόραση!

Νέες απολαυστικές στιγμές στο My Style Rocks. O Χάρης Χριστόπουλος είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πιο εύστοχα και μοναδικά σχόλια στις παίκτριες που διαγωνίζονται και κάτι τέτοιο συνέβη και στην εκπομπή της Παρασκευής.

Η Ιωάννα Τούνη κάθε φορά προκαλεί αναστάτωση με τις εμφανίσεις της και όχι άδικα. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα ιδιαίτερο concept, στο οποίο ντύθηκε ως οικοδέσποινα που θα σέρβιρε τους καλεσμένους της. Μετά τα σχόλια από τις συμπαίκτριές της μάλιστα, δεν δίστασε να τις αποκαλέσει περιπαικτικά «κάρχιες».

Η κριτική επιτροπή μίλησε για την παίκτρια του My Style Rocks με καλά λόγια για την εμφάνισή της. Ωστόσο ο αγαπημένος φωτογράφος επεφύλασσε τα καλύτερα και πιο σπαρταριστά σχόλια για την εμφάνιση της Ιωάννας.

«Μαρμαρολαίμα περδικόστηθη λέει ο ποιητής. Εν τω μεταξύ σκέφτομαι πόσο καιρό έχω να φάω κουρούνα γιαχνί. Επίσης υπέροχη ιδέα που έχεις ντυθεί πουλί και έχουν χαρεί όλα τα πουλιά του κόσμου μαζί σου. Είσαι χύτρα ταχύτητας… Κάνεις τους πάντες να βράζουν στο λεπτό. Συγχαρητήρια!», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος την βαθμολόγησε με 4.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα σχόλιά του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags