Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα πάτε ταμείο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!
| 2017-10-28 10:56:00

Έτσι θα πάτε ταμείο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Έτσι θα πάτε ταμείο στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Ντέρμπι ...ειδικών συνθηκών Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στην καυτή Λεωφόρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*** Μικρές αυξομειώσεις για τον άσο, άνοιξε στο 3,40, έπεσε  μεταξύ 3,30-3,35, πλέον δείχνει τάσεις για το 3,45-3,50. Το διπλό έδειχνε να σταθεροποιείται στο 2,20, όμως κινείτα πτωτικά προς το 2,15.

*** Το «αιώνιο ντέρμπι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Την Τρίτη κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Αν. Καρδίτσας για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κρατάει μόνον την αντίδρασή του στο τελευταίο δεκάλεπτο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, όπου έμεινε στο 1-1, στο υπόλοιπο κομμάτι ήταν κάκιστος αδυνατώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή για όλους μας, για εμένα, για τους παίκτες. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς, η ισοπαλία είναι δίκαιη» τα λόγια του έντονα εκνευρισμένου Μαρίνου Ουζουνίδη.

Παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας (0-2-2). Εξακολουθεί τιμωρημένος ο Αλτμαν (6/1), πάντα απών ο Λουτσιάνο (4/0). Δεν τα κατάφερε τελικά ο Τσάβες (5/1), που έμεινε εκτός αποστολής. Εξέτισε ο Σιλά (4/0), υπολογίζεται κανονικά ο Μολέδο (4/0), σβήστηκε η μία από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής που του έχει επιβληθεί μετά τη δικαίωση στην έφεση.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βλαχοδήμος - Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ - Κουρμπέλης, Σιλά - Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ - Μολίνς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Την Τετάρτη κέρδισε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 τον Αχαρναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου και σφράγισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Ερχεται από τη πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ, που έβαλε φωτιά στην κορυφή, μέτριο συνολικά το ντέρμπι με λίγες φάσεις, είχε πιο λίγες από τον αντίπαλό του όμως ήταν πιο αποτελεσματικός.

«Αν εξαιρεθεί το πρώτο εικοσάλεπτο, στο υπόλοιπο κομμάτι της αναμέτρησης είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Τάκης Λεμονής μετά τη δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας του.

Παραμένουν εκτός ο Μπεν (2/0) και ο Σεμπά (7/0), έτοιμοι ο Εμενίκε (4/0), ο Φιγκέιρας (7/1) και ο Μποτία (1/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Προτό - Ομάρ, Σισέ, Ενχελς, Κούτρης - Ρομαό, Οτζίτζα - Πάρντο, Φορτούνης, Ανδρούτσος - Εμενίκε

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1 DNB): Η Λεωφόρος θα βράζει για πολλούς και διάφορους λόγους, ο Παναθηναϊκός εντός έδρας δείχνει άλλη ομάδα με ενέργεια και πάθος. Ο Ολυμπιακός επί Λεμονή είναι σαφέστατα βελτιωμένος, αλλά μετά το 70΄ σκάει. Θεωρούμε πως οι μπουκ δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό συνεκτιμώντας τα τεράστια διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, ειδάλλως είναι ένα ντέρμπι με τις γνωστές ιδιαιτερότητες. Στο 3,60 ο άσος, στο 2,40 (Stoiximan) το 1 DNB.

matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags