Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τσουνάμι» στο λιμάνι - Ποιοι πληρώνουν τη νύφη και τι αποφασίζει ο Μαρινάκης για το... 8ο!
| 2017-10-29 12:00:00

«Τσουνάμι» στο λιμάνι - Ποιοι πληρώνουν τη νύφη και τι αποφασίζει ο Μαρινάκης για το... 8ο!

Sportdog Team
«Τσουνάμι» στο λιμάνι - Ποιοι πληρώνουν τη νύφη και τι αποφασίζει ο Μαρινάκης για το... 8ο!

Τι «φέρνει» για Λεμονή και παίκτες η ήττα στη Λεωφόρο.

Εντονο προβληματισμό, εκνευρισμό και απογοήτευση έφερε στον Ολυμπιακό η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι και κυρίως για τον τρόπο που σημειώθηκε. Η μεγαλύτερη «πληγή» προέκυψε από τη συνολική εικόνα της ομάδας στο ματς και όχι από αυτή καθεαυτή την ήττα και πλέον, η πίεση έχει επιστρέψει για τα καλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, χωρίς κανείς να μπορεί να αισθάνεται ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο

Αυτό ισχύει σίγουρα και για τον Τάκη Λεμονή, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα και σίγουρα, έχει το μικρότερο μερίδιο ευθυνών. Ωστόσο, αναζητούνται άμεσα αποτελέσματα και συνεχής βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, οπότε αν αυτό δεν επιτευχθεί είναι μοιραίο να ληφθούν δραστικές αποφάσεις.  

Όπως και να ‘χει, μπορεί η νίκη επί του ΠΑΟΚ να έφερε νηνεμία στο Λιμάνι, ωστόσο αποδεικνύεται πως ήταν παροδική και δεν αποκλείεται να υπάρξουν... φουρτούνες το αμέσως προσεχές διάστημα. Κάτι που θα εξαρτηθεί κυρίως από τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας στα ματς με την Μπαρτσελόνα και τον Πλατανιά, στους δύο αγώνες που προηγούνται της 15νθήμερης διακοπής για τα ματς της εθνικής Ελλάδας.

Ως γνωστόν, οι απαιτήσεις απ’όλους είναι πάρα πολύ μεγάλες στην ομάδα του Πειραιά και έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό και συναισθηματισμό. Ολοι κρίνονται καθημερινά και σίγουρα η εβδομάδα που ξεκινάει θα είναι... καυτή για τους Ερυθρολεύκους παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά. 

Σε κάθε περίπτωση, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι θα χαθεί το φετινό πρωτάθλημα, γι’αυτό και στη διοίκηση είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κατακτηθεί ο 8ος συνεχόμενος τίτλος. Μάλιστα, θεωρείται ήδη δεδομένο πως τον Γενάρη θα γίνει νέα κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ με τουλάχιστον τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες, ασχέτως του αν η ομάδα θα συνεχίζει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις ή όχι. 

Ασφαλώς, αναμένεται να ζητηθεί και από κάποιους παίκτες της ομάδας να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποχωρήσουν, καθώς θωρείται πως έγινε κακός σχεδιασμός από τον Μπεσνίκ Χάσι (αλλά και τον Μάριο Ουσίγιος) το καλοκαίρι, τόσο σε πρόσωπα όσο και στις θέσεις που αποκτήθηκαν ή δεν αποκτήθηκαν παίκτες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags