Facebook Pixel Πρόστιμο και υποχρέωση ανάκλησης λόγω Κάκου!
| 2014-04-11 19:15:00

Πρόστιμο και υποχρέωση ανάκλησης λόγω Κάκου!

Πρόστιμο και υποχρέωση ανάκλησης λόγω Κάκου!

Με πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και την υποχρέωση να ανακαλέσει εντός 20 ήμερων την ανακοίνωση εναντίον του Τάσου Κάκου μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τιμώρησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ τιμώρησε την Παρασκευή την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επίθεση που είχε εξαπολύσει στις 9 Μαρτίου εναντίον του Τάσου Κάκου, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα. Οι "ερυθρόλευκοι" υποχρεούνται να ανακαλέσουν εντός 20 ημερών τα όσα είχαν πει τότε σε βάρος του Κερκυραίου ρέφερι, ενώ τους επιβλήθηκε παράλληλα και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Παρόμοιες ποινές για τους ίδιους λόγους (δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμών και οργάνων του ποδοσφαίρου) επιβλήθηκαν και στον Λάμπρο Σκόρδα, την ΠΑΕ Άρης και την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Πρόστιμο στον ΟΦΗ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπή της ΕΠΟ:

-Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει χρηματική ποινή 800 ευρώ με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, εντός 20 ημερών, που εκφέρονται στη δημοσιευθείσα ανακοίνωση κατά τα εκτιθέμενα, ειδικότερα, στο σκεπτικό της παρούσας (ανακοίνωση στις 9/3).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέα την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Υποχρεώνει την εγκαλούμενη να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα, διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της παρούσας (ανακοίνωση στις 9/3).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέα την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΦΗ και επιβάλλει σ' αυτή χρηματική ποινή 1.000 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στις 19/3).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον Λάμπρο Σκόρδα. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλούμενη χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και στον δεύτερο εγκαλούμενο χρηματική ποινή 3.000 ευρώ. Υποχρεώνει τους ως άνω εγκαλούμενους να ανακαλέσουν τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 23/2).

-Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επιβάλλει σ' αυτή χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. Υποχρεώνει την ως άνω εγκαλούμενη να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 16/2).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags