Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Δυστυχώς το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα μείνει στην ιστορία, όχι για το αγωνιστικό σκέλος και το θέαμα που παρακολουθήσαμε, αλλά για όλα αυτά που έγιναν.

Ένα παιχνίδι που το περίμενε κόσμος και κόσμος για να δει μπάλα, αλλά αποδείχθηκε ότι κάποιοι το περίμεναν για να βγάλουν τα βίτσια τους, τα κόμπλεξ τους. Σιδέρωσαν τους χαρτογιακάδες τους, τους ανέβασαν και πήγαν στο γήπεδο για να γίνουν… άντρες.

Προσπερνάμε τα ψάρια στον πάγκο, έστω και αν αυτή η κίνηση μας γυρνά 30 χρόνια πίσω. Προσπερνάμε και τα επεισόδια που έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού, γιατί αυτά είναι συνηθισμένα στην Τούμπα.

Αλλά από εκεί και πέρα, τα πράγματα ξέφυγαν σε εξοργιστικό βαθμό. Οι φωτογραφίες με τα καπνογόνα στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι σοκαριστικές. Είναι απίστευτο να βλέπεις τον προπονητή των πρωταθλητών να κλείνει τα αυτιά του από τις κροτίδες που έσκαγαν δίπλα του. Τους παίκτες να μην μπορούν να ξεμυτίσουν, γιατί όλο και κάτι θα τους έβρισκε στο κεφάλι.

Ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε ποτέ να ξεκινήσει, ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε διακοπεί αμέτρητες φορές κατά την διάρκειά του. Και εμείς λάθος κάνουμε, που το χαρακτηρίζουμε παιχνίδι, αλλά επίσης το προσπερνάμε…

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr