Η ΤΣΣΚΑ ισοπέδωσε τους πράσινους, το 77-51 δείχνει το μέγεθος του διασυρμού, σε μια πραγματική Μεγάλη Παρασκευή για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε 20% στα τρίποντα, είχε 36% στα δίποντα, πέτυχε 32 πόντους σε 30 λεπτά. Γιατί στην πρώτη περίοδο, δίχως τον Διαμαντίδη, ήταν κοντά στο σκορ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κτύπησε στην πρώτη φάση του αγώνα, η μύτη του πλημμύρισε από αίμα κι από εκεί και πέρα ήταν σαν να μην υπάρχει στο παιχνίδι.

Πέραν του Ούκιτς, δεν υπήρχε παίκτης του Παναθηναϊκού να παλεύει και η ΤΣΣΚΑ έκανε ό,τι ήθελε, με τον Ουίμς να έχει 23 πόντους και τον Μίτσοφ 12. Και οι δύο μαζί είχαν 6/7 τρίποντα, την ίδια ώρα που Διαμαντίδης δεν είχε καλάθι και τελείωσε το ματς με -6 στην αξιολόγηση.

Πλέον και οι δύο ελληνικές ομάδες χάνουν με 2-0 και για πρώτη φορά μετά το 2008, φαίνεται πως δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση στο φάιναλ φορ. Εκτός βέβαια κι αν για τους αιώνιους έρθει η Ανάσταση τη Δευτέρα του Πάσχα. Αν κάνουν το 2-1, τουλάχιστον θα μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του θαύματος.