Facebook Pixel To δίνει στη... Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-04-19 21:24:00

To δίνει στη... Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

To δίνει στη... Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δανεικός από τη Λίβερπουλ (!) στη Σάντερλαντ, Φάμπιο Μπορίνι, σκόραρε για τις "μαυρόγατες" στο ματς με την Τσέλσι και στη νίκη με 2-1, φένοντας τους "ρεντς", αν νικήσουν την Κυριακή, τη Νόριτς πιο κοντά στον τίτλο!

Οι οπαδοί της Σάντερλαντ είχαν απλώσει πανό με το σύνθημα «κι όμως, γίνονται θαύματα Γκουστάβο», για να δουν στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά αυτό το… θαύμα που πέρασε από τα γράμματα, στην πράξη!

Τρεις μέρες μετά την ισοπαλία (2-2) με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad», η Σάντερλαντ πήρε πολύτιμο «τρίποντο» στο Λονδίνο, βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις της σωτηρίας και έχει ματς λιγότερο από τις Κάρντιφ και Φούλαμ που τη «συνοδεύουν» στη ζώνη του υποβιβασμού.

Γλίτωσε την αποβολή ο Ραμίρεζ σε ψυχρό χτύπημα με τον αγκώνα στον Λάρσον, λίγο πριν το ημίχρονο, όχι όμως και ο βοηθός του Μουρίνιο, Ρούι Φαρία, λίγο μετά το δεύτερο γκολ των «μαυρόγατων».

Με αυτή την ήττα της Τσέλσι, «έσπασε» και το εντός έδρας αήττητο που διατηρούσε ο «special one» από το 2004 στις δύο θητείες του στον πάγκο των «μπλε»! Στο 78ο ματς του Πορτογάλου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έμελε να γίνει η... χοντρή ζημιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags