Facebook Pixel Ελπίζει η Στουτγκάρδη
Ποδόσφαιρο
| 2014-04-20 21:00:00

Ελπίζει η Στουτγκάρδη

Ελπίζει η Στουτγκάρδη

Ο Χουμπ Στέφενς βρέθηκε απέναντι στη Σάλκε, όμως δεν της έκανε καμία χάρη, οδηγόντας την Στουτγκάρδη σε μεγάλη νίκη με 3-1, που την φέρνει στο +4 από το 16ο Αμβούργο.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, όμως βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Στο 23’ ο Χάρνικ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντίνταβι έκανε το 1-0! Η συνέχεια βρήκε τους Σουηβούς να είναι καλύτεροι και τους μπλε να απειλούν με αξιώσεις σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη στο 33’ με το ανάποδο ψαλίδι του Γκορέτσκα και η δεύτερη στο 45+2’ με τον Χούντελαρ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, ήταν πιο επιθετικοί και στο 54’ ο Κακάου έκανε το 2-0, πριν ο Χάρνικ κάνει και το 3-0 στο 59’! Το πάρτι... παραμονής είχε στηθεί στην Στουτγκάρδη, όμως οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να επιστρέψουν.

Στο 69’ ο Σαλάι μείωσε σε 3-1, ενώ η Σάλκε πλησίασε στο γκολ και με τον Μπόατενγκ στο 71’, ενώ είδε το γκολ του Ούγγρου στο 73’ να ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ στον Ούλραϊχ, σε μία φάση που φαίνεται να είναι καθαρή. Από την στιγμή που η Σάλκε δεν κατάφερε να μειώσει στο γκολ, οι γηπεδούχοι κατέφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να φτάσουν στη μεγάλη νίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags