Facebook Pixel «Ανατρίχιασα με τον κόσμο μας»
| 2014-04-27 17:02:00

«Ανατρίχιασα με τον κόσμο μας»

«Ανατρίχιασα με τον κόσμο μας»

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Νταβίντ Μέντες μίλησε στην εκπομπή «Γκολ χωρίς σύνορα» στον ΣΚΑΪ για όσα συνέβησαν στον χθεσινό (26/04) τελικό ενώ στάθηκε στον καταπληκτικό, όπως τον χαρακτήρισε κόσμο των «πρασίνων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον τελικό:
«Πραγματικά το 4-1 ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι θα νικήσουμε, αλλά δεν περιμέναμε αυτό το σκορ».
Για την ατμόσφαιρα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που ξεκίνησε με μεγάλες δυσκολίες τη σεζόν. Έχει μεγάλη ιστορία αλλά φέτος άρχισε το χτίσιμο μίας νέας ομάδας. Μόλις βγήκα στον αγωνιστικό χώρο και είδα μία καταπράσινη ατμόσφαιρα, όλους τους οπαδούς μας στα πράσινα να μας στηρίζουν, ανατρίχιασα, μου σηκώθηκε η τρίχα! Είναι αλήθεια ότι έχω εμπειρία στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις από τους οπαδούς! Για αυτό αισθάνθηκα έτσι».
Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Στον Παναθηναϊκό μας διακρίνει το ομαδικό πνεύμα. Όμως, ο Μπεργκ κάνει τη διαφορά με τα γκολ που πετυχαίνει και αξίζει τα συγχαρητήρια! Ο Ζέκα το έκανε σαν ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στον Μάρκους, για όσα προσφέρει στην ομάδα».
Για την αμφισβήτηση: «Για εμάς το σημαντικό ήταν ο χρόνος, ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε την ομάδα. Και οι έμπειροι παίκτες χρειαζόμασταν χρόνο. Έπειτα με προετοιμασία, με σκληρή και σωστή δουλειά, και με την καθοδήγηση του προπονητή, φτάνεις στον στόχο σου».
Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Πρώτα απ’ όλα κατακτήσαμε το Κύπελλο και πήραμε το καλό εισιτήριο για το Europa League. Αυτό μας δίνει μία ασφάλεια. Όμως, θα παλέψουμε για το Champions League και θέλουμε να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους ομίλους. Αυτή θα είναι το καλύτερο σενάριο».
Για τα μπουζούκια: «Δεν ήταν η πρώτη μου φορά. Ήταν η δεύτερη. Ήταν μία όμορφη εμπειρία, γιατί πανηγυρίσαμε το Κύπελλο. Πήγαμε όλη η ομάδα σαν μία οικογένεια και πιστεύω ότι θα το επαναλάβουμε σε τρεις εβδομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags