Facebook Pixel Αποκάλυψη συμπαίκτη του Σάλπι! "Ο Δημήτρης θα..."
| 2014-05-01 14:45:00

Αποκάλυψη συμπαίκτη του Σάλπι! "Ο Δημήτρης θα..."

Αποκάλυψη συμπαίκτη του Σάλπι! "Ο Δημήτρης θα..."

Τι έλεγε χθες στην Τούμπα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και φίλος του Σαλπιγγίδη που θα προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους φίλους της ομάδας, αποκαλύπτει ο σκύλος!

Πολύ δύσκολες στιγμές -ίσως και τις πιο δύσκολες της καριέρας του- βιώνει αυτές τις μέρες ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ, μετά το "πέσιμο" των οπαδών στην προπόνηση.

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η απουσία του "Σάλπι" από τα αποδυτήρια της Τούμπας δεν έμεινε, όπως είναι φυσικό, ασχολίαστη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι περισσότεροι, άλλωστε, είναι σοκαρισμένοι από τα όσα συνέβησαν για τον χαμέμο τελικό από τον Παναθηναϊκό.

"Το σώμα του Δημήτρη είναι ακόμη εδώ αλλά η ψυχή του έχει ήδη φύγει...", έλεγε πολύ χαρακτηριστικά χθες στο γήπεδο συμπαίκτης και καλός φίλος του Σαλπιγγίδη.  

Τα λόγια αυτά δείχνουν πόσο απογοητευμένος είναι ο 33χρονος επιθετικός και αποκαλύπτουν την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα.

Μπορεί να έχει εκτιμηθεί ότι, μετά το κράξιμο των ΠΑΟΚτδήσων, ο "Σάλπι" θα φύγει από την ομάδα, αλλά πλέον φαίνεται ότι είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ, όπως προκύπτει από τις κουβέντες που έχει κάνει ο παίκτης στο στενό του περιβάλλον.

Ο διεθνής άσος δεν κρύβει τη στεναχώρια του και δε διστάζει να λέει στους συμπαίκτες του ότι πλέον έχει τελειώσει και αποτελεί συναισθηματικά, αλλά και ουσιαστικά, "ξένο σώμα" για τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ των ΠΑΟΚτσήδων στον Σαλπιγγίδη, σου παρουσίασε με βίντεο ο σκύλος 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags