Facebook Pixel Δεν το χάνει!
| 2014-05-07 23:39:00

Δεν το χάνει!

Δεν το χάνει!

Η Μάντσεστερ Σίτι άργησε να... ξεμπουκώσει, αλλά με πρωταγωνιστή τον Ντζέκο (2 γκολ) νίκησε 4-0 την Άστον Βίλα και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γουέστ Χαμ θέλει έστω κι έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια!

Στα πρώτα λεπτά η κατοχή της μπάλας από την Σίτι ήταν συντριπτική και το σκορ θα μπορούσε να ανοίξει δια ποδός Γιαγιά Τουρέ, αλλά ο Γκουζάν του αρνήθηκε το γκολ με ωραία απόκρουση. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βάιμαν βρέθηκε ένας με έναν απέναντι στον Σαμπαλέτα, αλλά νικημένος από την κούραση στο τρέξιμό του αναγκάστηκε να σουτάρει από μακριά και να κερδίσει μόνο το κόρνερ. Στα επόμενα λεπτά η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε καθόλου, μια αλλαγή που είχε την ευκαιρία να την κάνει ο Σαμίρ Νασρί αλλά σούταρε άουτ με το εξωτερικό από το μισό μέτρο και με τον Γκουζάν εξουδετερωμένο, ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μισού, ο Κομπανί δοκίμασε να σκοράρει ένα ωραίο τέρμα με ψαλιδάκι, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στα χέρια του ψύχραιμου Γκουζάν. Τότε πήρε το... όπλο του ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος σε διάστημα οκτώ λεπτών σκόραρε δις και καθάρισε το παιχνίδι. Αρχικά, στο 64’, ο Βόσνιος τοποθετήθηκε σωστά και μετά από πολύ καλή σέντρα του Σαμπαλέτα έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε με πιο απλό τρόπο, καθώς με ένα εύκολο tap in μετά από απόκρουση του Γκουζάν, ο υψηλόσωμος φορ έγινε ο ήρωας της βραδιάς για τους «πολίτες». Λίγα λεπτά αργότερα ο Τουρέ θέλησε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο τείχος των φιλοξενούμενων. Η Βίλα θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1, αλλά η κεφαλιά του Βάιμαν δεν πέρασε ποτέ την γραμμή, αφού πρώτα βρήκε στο οριζόντιο. Έτσι, ένα λεπτό πριν το φινάλε, ο Γιόβετιτς έκανε το 3-0 (προερχόμενος από τον πάγκο) με συρτό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και ακόμη μία ασίστ του Τουρέ. Ο Ιβοριανός δεν σταμάτησε εκεί, και γενικά δεν σταμάτησε πουθενά, αφού με την συμπλήρωση των 90’ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags