Facebook Pixel "Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"
Μπάσκετ
| 2014-05-12 19:48:00

"Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

"Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στον ΕΣΑΚΕ εν όψει της πρεμιέρας της σειράς κόντρα στον Πανιώνιο, τόνισε πως όλοι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν οτι δεν θα έχουν εύκολο έργο ενάντια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε τις δυσκολίες της σειράς με τον Πανιώνιο και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι της σειράς ξεχωριστά και τη δεδομένη στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα της Τρίτης» ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Μάρντι Κόλινς δήλωσε:

«Ο Πανιώνιος μας έδειξε και στο πρόσφατο παιχνίδι που παίξαμε στο ΣΕΦ πως αν δεν είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, τότε μπορεί να κάνει τη ζημία. Οφείλουμε να έχουμε αυτό στο μυαλό μας σ' όλα τα παιχνίδια που θα χρειαστεί να παίξουμε μαζί τους. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το 3-0, αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να γινόμαστε καλύτεροι. Πλέον έχουμε μόνο τρεις εβδομάδες μπροστά μας για να τελειώσει η σεζόν και δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε ούτε μια στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags