Facebook Pixel Το μήνυμα της κόρης του Paul Walker στο twitter
Life
| 2014-05-15 21:32:00

Το μήνυμα της κόρης του Paul Walker στο twitter

Το μήνυμα της κόρης του Paul Walker στο twitter

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Paul Walker, η κόρη του Meadow Rain στέλνει, για πρώτη φορά, το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν

Και ήταν πολλοί. Ο θάνατος του πρωταγωνιστή των ταινιών Fast and Furious σόκαρε ολόκληρο τον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο. (Διάβασε εδώ περισσότερα για την ζωή και την καριέρα του)

Η 15χρονη κόρη του ηθοποιού δημιούργησε δικές της σελίδες στα social media με την βοήθεια της ομάδας του μπαμπά της και πριν λίγα 24ωρα έγραψε μάλιστα και το πρώτο της tweet.





Η Meadow ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και τα λόγια αγάπης που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα ενώ τόνισε πόσο πολύ εκτιμά την στήριξη της οικογένειά της.



Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μικρή είναι και η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του Paul Walker. Η αξία της εκτιμάται στα 25.000.000 δολάρια. Ωστόσο, η Meadow έθεσε τη γιαγιά της, Cheryl ως νόμιμη διαχειρίστρια έως ότου ενηλικιωθεί.




Η 15χρονη κόρη του ηθοποιού είχε μετακομίσει Santa Barbara για να ζήσει μαζί με τον μπαμπά της. Εκείνος σκεφτόταν μάλιστα να σταματήσει την υποκριτική ώστε να έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην κόρη του.



Μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα ωστόσο η Meadow επέστρεψε και ζει με την μητέρα της, Rebecca Soteros, στη Χαβάη.

Πηγή: t-life.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags