Facebook Pixel Θρήνος στον Βόλο! Πέθανε 21χρονος ποδοσφαιριστής...
| 2014-05-19 09:24:00

Θρήνος στον Βόλο! Πέθανε 21χρονος ποδοσφαιριστής...

Θρήνος στον Βόλο! Πέθανε 21χρονος ποδοσφαιριστής...

Τον χαμό του 21χρονου Αλέξανδρου Σκοπελίτη θρηνεί η κοινωνία του Βόλου.

Ο Αλεξ τις τελευταίες μέρες έδινε δύσκολη μάχη για τη ζωή, ύστερα από τροχαίο ατύχημα προ δεκαημέρου με το αυτοκίνητό του, στη Νέα Ιωνία, κοντά στον υποσταθμό της ΔΕΗ, με το οποίο κινούνταν προς τα Μελισσάτικα, όπου διέμενε.

Ο Αλεξ, όπως τον αποκαλούσαν φίλοι και γνωστοί, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, εργαζόμενος σε νυχτερινά μαγαζιά του Βόλου και καφέ, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια ήταν μέλος της ομάδας του Αρη Μελισσατίκων. Παίζοντας ποδόσφαιρο μάλιστα είχε καταφέρει πέρυσι να διακριθεί σε τουρνουά στην Αθήνα, όπου κατέκτησε την 4η πανελλήνια θέση. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως «έσβησε» πρόωρα το χαμόγελο του Αλεξ.

Ο μικρότερος αδερφός του Φίλιππος, είναι μέλος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και σε πρόσφατο αγώνα, οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Αλεξ, ευχόμενοι περαστικά. Μάλιστα στο πρόσφατο ντέρμπι μεταξύ Νίκης Βόλου και Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, είχε αναρτηθεί πανό το οποίο ανέφερε: «Αλεξ κράτα γερά».

Δυστυχώς το 21χρονο παλικάρι έσβησε χθες, νοσηλευόμενο στην εντατική μονάδα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την κοινωνία του Βόλου.

ΠΗΓΗ: TAXΥΔΡΟΜΟΣ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags