Facebook Pixel Μάγκας Μήτρογλου! Πώς απάντησε στους Άγγλους!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-21 08:30:00

Μάγκας Μήτρογλου! Πώς απάντησε στους Άγγλους!

Μάγκας Μήτρογλου! Πώς απάντησε στους Άγγλους!

Τρομερός ο Έλληνας επιθετικός έδωσε τη δική του απάντηση στους κομπλεξικούς Άγγλους λίγο πριν από το Μουντιάλ – ΟΛΟ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, με φωτογραφίες, στο σκύλο!

Η απαξίωση από τον Φέλιξ Μάγκατ στη Φούλαμ και η σκληρή -έως άδικη- κριτική των Άγγλων φαίνεται ότι πείσμωσε για τα καλά τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός δούλεψε πολύ τον τελευταιό καιρό με μεγάλο στόχο να καταφέρει να συμπεριληφθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην αποστολή για το Μουντιάλ. 

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έπεισε τον ομοσπονδιακό τεχνικό ότι έχει επανέλθει από το σοβαρό τραυματισμό του και πως μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο Πορτογάλος προπονητής εκτίμησε τη θέληση που έδειξε ο Μητρογκόλ και γι΄ αυτό τον προτίμησε -σε μια επιλογή που τον βασάνισε πολύ όπως παραδέχθηκε ο ίδιος- από τον Στέφανο Αθανασιάδη
 
Τα αποτελέσματα από τη δουλειά που κάνει εδώ και μέρες ο Μήτρογλου φάνηκαν από την πρώτη του προπόνηση στον Άγιο Κοσμά. Εμφανώς αδυνατισμένος και πιο "στεγνός" ο Μήτρογλου εντυπωσίασε ακόμα και τους συμπαίκτες του. Κανονικό στυλάκι ο γκολτζής της Εθνικής δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που πήγε στη Φούλαμ και ήταν περίπου, χωρίς καμία δόση υπερβολής, 100 κιλά. Πολύ ιδρώτα έχυσε, με λίγα λόγια, ο 26χρονος φορ για να εμφανισθεί ανανεωμένος στο πρώτο ραντεβού του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος (δες φωτορεπορτάζ στο τέλος του θέματος).
       
Μιλάμε για συμπεριφορά ενός -πεισμωμένου- επαγγελματία ποδοσφαιριστή που θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να επανέλθει στη δαιμονιώδη κατάσταση που ήταν πριν τον τραυματισμό του σε εκείνο το παιχνίδι με την Παρί Σεντ Ζερμέν στη Γαλλία για Τσάμπιονς Λιγκ. Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε και ο Έλληνας άσος φωνάζει δυναμικά "παρών" στο πιο κρίσιμο σημείο, λίγο καιρό πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου η Εθνική ομάδα τον έχει μεγάλη ανάγκη.
 

Θέλεις 100 ευρώ μπόνους με το καλημέρα; Έλα στη mybet κι έγινε!

Τα μηνύματα, λοιπόν, από τις πρώτες προπονήσεις του αλλαγμένου Μήτρογλου είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο Σάντος, βέβαια, θα περιμένει να δει την πορεία του και στη συνέχεια. Ο Πορτογάλος υπολογίζει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά αναμένει μέχρι τις 2 Ιουνίου -οπότε υπάρχει δικαίωμα αντικατάστασης στην αποστολή της Εθνικής- για να δει τις εξετάσεις του και να παρακολουθήσει τη συμπεριφορά του (υπάρχει και το φιλικό του επόμενο Σαββάτου με την Πορτογαλία στη Λισσαβώνα). Σε περίπτωση που κριθεί ανέτοιμος, τότε τη θέση του θα πάρει ο Κλάους, αν και όπως είπαμε αυτό δεν μοιάζει πιθανό σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα γραφής του Μητρογκόλ. 
 
Το φοβερό, πάντως, για τον παίκτη, το αποκάλυψε ο Σάντος σε "πηγαδάκι" που είχε με δημοσιογράφους μετά την ανακοίνωση της 23άδας για το Μουντιάλ. Σε αυτό ο Πορτογάλος εκτίμησε ότι ο Φαλκάο μπορεί να αγωνιστεί στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στις 14 Ιουνίου, λέγοντας πως ..."τέτοιους παίκτες, όπως Φαλκάο για την Κολομβία και ο Κριστιάνο για την Πορτογαλία, ακόμα κι αν είναι μόνο στο 50% τους παίρνεις μαζί σου".  Κι όταν ρωτήθηκε αν ο Μήτρογλου είναι πάνω από το δικό του 50% αυτήν τη στιγμή, απάντησε ..."ναι, για μένα είναι...". Κι αυτό σημαίνει πολλά, πάρα πολλά, για το πόσο πιστεύει ο Σάντος τον άσο της Εθνικής ομάδας. 
 
Το πιο χαρακτηριστικό απ΄ όλα είναι, άλλωστε, ότι για να επιλέξει ο Σάντος τον Μήτρογλου για την αποστολή του Μουντιάλ αρκέστηκε στα 30 λεπτά συμμετοχής του 26χρονου επιθετικού σε μια ήττα της Φούλαμ (4-1) από τη Στόουκ στο "Μπριτάνια". Ήταν 3 Μαϊου όταν ο Φέλιξ Μάγκατ ...φιλοτιμήθηκε να βγάλει από τη ναφθαλίνη τον Έλληνα φορ και να τον βάλει μετά από καιρό να αγωνισθεί. "Δεν έβλεπα το παιχνίδι καθόλου. Ήμουν καρφωμένος πάνω στον Μήτρογλου. Παρατηρούσα τις κινήσεις του, μου φάνηκε ότι ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 2 Ιουνίου μπορούμε να κάνουμε κάποια αλλαγή, αν κριθεί απαραίτητο", παραδέχθηκε ο 59χρονος κόουτς. 
 
ΠΑΝΙΚΟΣ στο YouTube με το ακατάλληλο βίντεο (σεξ στα όρθια) της Μακρυπούλια, δες το εδώ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags