Facebook Pixel Όταν ο Αναστασιάδης ήταν στον Παναθηναϊκό...
| 2014-05-28 15:00:00

Όταν ο Αναστασιάδης ήταν στον Παναθηναϊκό...

Όταν ο Αναστασιάδης ήταν στον Παναθηναϊκό...

Τη νύχτα του αποκλεισμού από την Στουρμ στην Αθήνα, ο Άγγελος Αναστασιάδης θυμήθηκε το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον...

Πριν από 13 χρόνια ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης αποκλείστηκε από μία μικρή ομάδα, την Στουρμ Γκρατς που είχε στον πάγκο της τον Ίβιτσα Όσιμ. Αφ' ότου έφυγε από την ελληνική ομάδα ο Βόσνιος, πασίγνωστος για τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα και την τολμηρή του γλώσσα ανέλαβε αμέσως την αυστριακή Στουρμ. Μετά την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ ο μπεκρής Όσιμ, όμως με διαύγεια εκείνη τη στιγμή, για την προηγούμενη ομάδα του δήλωσε: “Κύριοι, δεν αποκλείσαμε εμείς τον Παναθηναϊκό, μόνος του αποκλείστηκε...”.

Να θυμόμαστε και πως φεύγουν οι προπονητές. Να μην στεκόμαστε μόνον στο πως έρχονται σε μία ομάδα. Λέω για τον Άγγελο Αναστασιάδη, που τον έχουν μόνιμα πρωτοσέλιδο από τότε που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Μη λησμονούν οι παοκτσήδες ποιος είναι ο προπονητής τους. Και ποιος είναι ο ΠΑΟΚ στις σχέσεις του με τους προπονητές. Αν γνωρίζει να τους διαχειριστεί. Αν παίρνει απ' αυτούς αυτά που χρειάζεται. Αν γνωρίζει πως να αντιδρά σε κακές στιγμές, στις ανάποδες που πάντα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Πέρασε μία συνταρακτική νύχτα μετά την ήττα 2-1 από την Στουρμ ο Άγγελος Αναστασιάδης, και την άλλη μέρα παραιτήθηκε. “Έτσι ήθελε ο Θεός, έτσι έγινε...” είπε.

Προσφεύγω στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μένιου Σακελλαρόπουλου, σχεδόν τρεις δεκαετίες ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Τι γράφει για την παραίτηση Αναστασιάδη: “Αγκάλιασε και φίλησε όλους τους παίκτες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βούρκωσε. Όταν, όμως, ο προπονητής πλησίασε τον Σόουζα, να τον ασπαστεί κι αυτόν, ο Πορτογάλος αρνήθηκε. Ήταν ένα ρέκβιεμ μιας σκληρής προσωπικής αντιπαράθεσης... Το σταυρό του μαρτυρίου μέχρι το τέλος της σαιζόν που φαινόταν... ατελείωτη σήκωσε ο Στράτος Αποστολάκης, που φρόντισε αμέσως, στο επόμενο κιόλας παιχνίδι στον Πύργο να επαναφέρει τους ξένους”.

“Τη νύχτα του αποκλεισμού από την Στουρμ στην Αθήνα ο Άγγελος Αναστασιάδης θυμήθηκε το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον”: “Και άρχων τις ηρώτησεν αυτόν, λέγων, Διδάσκαλε αγαθέ, τι να πράξω δια να κληρονομήσω ζωήν αιώνιαν; Και ο Ιησούς είπε προς αυτόν. Τι με λέγεις αγαθόν, ουδείς αγαθός, ειμί εις, ο Θεός”.

Έτσι έφυγε ο Αναστασιάδης από τον Παναθηναϊκό. Στον ΠΑΟΚ θυμούνται πως έφυγε από την ομάδα; Αν έχει κάτι αλλάξει στον ΠΑΟΚ, τότε δεν είναι χρήσιμο να σκαλίσουν τη μνήμη τους.

ΜΥΘΙΚΗ ΑΤΑΚΑ του Άγγελου Αναστασιάδη μέσα στα αποδυτήρια Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Στουρμ, αποκαλύπτει ο apodyriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags