Facebook Pixel Νηστικοί και χαρμάνηδες μείναμε, ρεεεε…
| 2014-05-28 23:21:00

Νηστικοί και χαρμάνηδες μείναμε, ρεεεε…

Νηστικοί και χαρμάνηδες μείναμε, ρεεεε…

«Ντου από Παντού» με τις μέρες και τις ώρες να μετράνε αντίστροφα. Για ποιο μεγάλο γεγονός; Ελάτε τώρα. Εύκολο είναι…

Δεν περνάνε οι μέρες, ρε παιδιά. Κατ’ αρχήν όποιος έχει αλκοολίκι με την μπάλα, το περιμένει πως και πως κάθε τέσσερα χρόνια το μουντιάλ.

Νηστικοί

Δεύτερον, ειδικά στην Ελλάδα έχουμε να δούμε ματς πολύ καιρό. Πάει το πρωτάθλημα, έγινε το κύπελλο, τελειώσανε και τα πλέι οφ. Μείναμε νηστικοί από παιχνίδια, λοιπόν.

Τα ξένα πρωταθλήματα που χορταίνουμε μπάλα; Πάνε κι αυτά. Το τσάμπιονς λιγκ; Ολοκληρώθηκε το Σάββατο.

Από 200 κόμματα

Σαν χαρμάνης, λοιπόν, νιώθει ο ποδοσφαιρόφιλος. Πλάκωσε κι αυτή η βαβούρα με τις εκλογές που όποιο κανάλι κι αν άνοιγες έβλεπες υποψήφιους δημάρχους, περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές από 200 κόμματα, οπότε από μπούχτισμα άλλο τίποτα.

Άντε να αρχίσει το μουντιαλάκι, λοιπόν. Άντε να δούμε καμία ματσάρα. Βραζιλίες, Αργεντινές, Ιταλίες, Γερμανίες, Αγγλίες, Ισπανίες. Και την Ελλάδα, φυσικά, που έχουμε ειδικό ενδιαφέρον ως Έλληνες.

Με ψωμοτύρι

Όσο γι’ αυτά τα φιλικά, τι να φτουρήσουνε, ρε παιδιά; Ποια φιλικά τώρα, δηλαδή; Είναι δυνατόν να σε έχει πιάσει στερητικό για μπαλίτσα και να χορταίνεις με ματς προετοιμασίας; Αυτά είναι σαν το δεκατιανό μπας και κοπεί λίγο η όρεξη με δυο μπουκιές ψωμοτύρι. Άμα, δηλαδή, δεν πέσει η μάσα με κανονικό φαγητό το μεσημέρι, θα γουργουρίζει η κοιλιά σου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags