Facebook Pixel "Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια αυτοκρατορία με μεγάλες ομάδες"
Μπάσκετ
| 2014-05-29 23:07:00

"Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια αυτοκρατορία με μεγάλες ομάδες"

"Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια αυτοκρατορία με μεγάλες ομάδες"

Ο Ολυμπιακός έπαιξε συγκεντρωμένα και με χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

«Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα ήμασταν πάντα μπροστά στο σκορ. Κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι κι επιθετικά κάναμε αυτό που έπρεπε βάσει των δυνατοτήτων μας και τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μάς πίεσε στο τέλος, αλλά είχαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, με εξαίρεση τα χαμένα ριμπάουντ, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρη ομάδα και δεν τα παρατά. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο μας και δεν πρέπει να μας ξεγελά το 2-1. Πρέπει να δουλέψουμε στο τακτικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Κανείς από τη δική μας ομάδα δεν υποτιμά τον Παναθηναϊκό και την ποιότητα των παικτών του. Η προσέγγισή μας θα είναι με σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν νιώθουμε άτρωτοι στο ΣΕΦ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας θα μας βοηθήσει σίγουρα, αλλά δεν θα κρίνουν το ματς οι 10-15 χιλιάδες κόσμου, αλλά οι παίκτες», τόνισε.

Ερωτηθείς για το αν φοβήθηκε στο τέλος, απάντησε: «Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να έχεις φόβο. Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια αυτοκρατορία με μεγάλες ομάδες και για διαφόρους λόγους εδώ πέρα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κερδίσει. Σήμερα δεν φοβηθήκαμε ποτέ, ούτε κανείς από τον πάγκο μας ούτε από τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει την τελευταία τριετία ότι δεν φοβάται».

Όσο για τις αργές επιθέσεις της ομάδας του και την προσπάθεια υπεράσπισης της διαφοράς, όπως και για τη χρησιμοποίηση του Κόλινς, είπε: «Εμείς δεν επιτεθήκαμε, κρατούσαμε πολύ την μπάλα. Για τον Κόλινς θέλαμε ένα μεγαλύτερο κορμί για τα ριμπάουντ κι όταν πηγαίνει η μπάλα στη ρακέτα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags