Facebook Pixel Δεν μπορούν να κρυφτούν!
| 2014-05-29 23:36:00

Δεν μπορούν να κρυφτούν!

Δεν μπορούν να κρυφτούν!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει τις δηλώσεις Τσιστιακόφ περί Ολυμπιακού και αναρωτιέται που είπε ψέματα, θυμάται τις τιμωρίες διαιτητών και αναλύει τα προβλήματα του ΠΑΟΚ.

Ήρθε ένας άνθρωπος από την Ρωσία και παραδέχεται ότι απέτυχε στο έργο που ανέλαβε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Αυτό είναι το πρώτο και βασικό.  Φεύγοντας μίλησε και για ότι του έκανε εντύπωση από την Ελληνική «πρωταθληματάρα!»
 
«Στην πορεία όμως είδα ότι έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα για να βγαίνει εγγυημένα ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο πρωτάθλημά του. Κάτι δεν πάει καλά. Όλα αυτά τον βγάζουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα στάνταρ μεγάλο εισόδημα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολλές θυγατρικές ομάδες, καλούς "φίλους" στους οποίους στέλνει δανεικούς παίκτες του, οι οποίοι δεν παίζουν ποτέ στον Ολυμπιακό και πηγαίνουν απλά από ομάδα σε ομάδα».
 
Είπε και μία ανακρίβεια… «Οι καθυστερήσεις για παράδειγμα μπορούν να κρατήσουν εννέα λεπτά, αν το αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Αυτές είναι σύνηθες πρακτικές στην Ελλάδα».
 
Αυτός έχει πιστέψει ότι τελείωσε ο περσινός αγώνας στην Λιβαδειά… Δεν του είπαν ότι το ματς ακόμη παίζεται…
 
Τόλμησε να μιλήσει και για τον πρώτο ημιτελικό που φροντίζει το σύστημα να ξεχαστεί, γιατί πρέπει να προβάλλεται ο δεύτερος αγώνας: «Παίξαμε μαζί τους στον ημιτελικό, στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά γρήγορα σκοράραμε και εμείς. Στη συνέχεια ένας παίκτης μας, ο Μίροσλαβ Στοχ, δέχθηκε μία κόκκινη κάρτα γιατί έσπρωξε έναν αντίπαλο. Όμως, προηγουμένως ένας παίκτης του Ολυμπιακού έκανε το ίδιο και δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Ο κυρίως ένοχος του συστήματος πάντως, είναι η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, γιατί με την παθητικότητά της και την υπόθαλψή της στις ιδιοτροπίες μιας ομάδας, καταστρέφει συστηματικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».
 
 
Που είπε ψέματα ο Τσιστιακόφ; Μόνο που ξέχασε να θυμίσει για Σαλίνο, χειρονομίες, καμένες καφετέριες και άλλα τέτοια που εσκεμμένα αποκρύπτονται για  να προβληθούν… δύο κιλά γαύροι.
 
Τι και πώς και ποιος να απαντήσει για όσα είπε ΚΑΙ ο Ρώσος; Έπρεπε όμως κάτι να βγει ως απάντηση-αντίδραση… Τι να απαντήσεις επί γεγονότων όμως;
 
Τελικά η γραμμή έδειξε… Μαντούρο! 
 
Για 150η φορά κύριοι: Ο ΠΑΟΚ είναι ανίκανος να πάρει αυτό το πρωτάθλημα. Άλλο το ένα όμως, άλλο το άλλο:  Και 12ος  να τερματίζει, όσα γίνονται (με σχέδιο) θα τα διαβάζετε, θα τα ακούτε, θα τα βλέπετε και δεν θα μπορείτε να απαντήσετε επί της ουσίας! Θα πανηγυρίζετε (από μέσα σας) γι’ αυτά, αλλά όταν θα έρχεται η ώρα για επιχειρήματα, θα λέτε οργανωμένα για… Μαντούρο!!
Άλλο ο ΠΑΟΚ λοιπόν και τι (δεν) μπορεί να κάνει και… άλλο όλα όσα γίνονται εντός κι’ εκτός Ελληνικών γηπέδων.
 
* Ενδιαφέρον είχε και η σημερινή καταγραφή όλων των ορισμών της ΚΕΔ μετά από συγκεκριμένα παιχνίδια. Ο Σαρρής το λέει και το πιστεύει -και έτσι είναι- ότι το μεγάλο θέμα στην Ελληνική διαιτησία είναι ο φόβος που έχουν όταν σφυρίζουν συγκεκριμένες ομάδες και καταστάσεις. Ποιος όμως και πώς προκαλεί τον φόβο;
 
Η ΚΕΔ ξέρει…
 
Πόσο τιμωρήθηκε ο Σιδηρόπουλος για το Παναιτωλικός-Ολυμπιακός και πόσο ο Καλογερόπουλος για το Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ;
 
Πόσο τιμωρήθηκε ο Δελφάκης για το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος και πώς επιβραβεύτηκε ο Ιωαννίδης για το ΠΑΟΚ-Αστέρας(που κατά τον Σαρρή αποτέλεσε την χειρότερη φετινή διαιτησία). Ο Ιωαννίδης που μετά την «αποστολή» στην Τούμπα πήρε 15 μεροκάματα-ορισμούς ως επιβράβευση.
 
Πόσο τιμωρήθηκε ο Μάνταλος επειδή αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός στο κύπελλο και πόσο ο Καλογερόπουλος για την βουτιά του Βάις με την Τρίπολη; Πόσο τιμωρήθηκε ο  Σωτηρόπουλος για τα όργια στο Βέροια-Ολυμπιακός;
 
Πόσο τιμωρήθηκε ο Σπάθας (και ο μπαμπάς μαζί) για το ΠΑΣ- ΠΑΟΚ και μετά από πόσα παιχνίδια επέστρεψαν οι «ήρωες» Γιάχος-Τριτσώνης για το κύπελλο… με το χέρι του Μανιάτη;
 
Νούμερα-αποδείξεις-στοιχεία από την μία και απαντήσεις περί… ανέμων και υδάτων από την άλλη…
 
* Πώς το είπε χθες ο Μώραλης: «Η ΕΠΟ αποφάσισε να αφαιρέσει τους βαθμούς για την τιμωρία του ΠΑΟΚ από τα πλέι οφ…». Κι ‘ όμως το είπε!
Μα αφού δήμαρχε, η Επιτροπή Εφέσεων είναι ανεξάρτητη! Πώς παρενέβη η ΕΠΟ και επέβαλε τέτοια ποινή για διαδικασία πλέι οφ; Μήπως να ανασκευάσουμε;
 
(Είναι γνωστό ότι γι’ αυτό το θέμα κάποιοι κρυφογελάνε και το περίμεναν πώς και πώς μετά τον ημιτελικό…).
   
* Εντός ΠΑΟΚ τώρα… Αν δεν καταφέρει και ο Αναστασιάδης να αλλάξει μυαλό και φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο στον Σαββίδη, τότε θα χαθούν και οι τελευταίες ελπίδες να διορθωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
 
* Πάνω από 100 φορές τονίσαμε:

Ο Σαββίδης και η ποδοσφαιρική του άγνοια, η απόσταση Θεσσαλονίκη-Ροστόφ, η ευθυνοφοβία των εδώ παραγόντων που δημιουργείται από έλλειψη εμπιστοσύνης , η μη τήρηση οποιουδήποτε πλάνου και η εσωστρέφεια που μαστίζει (επικοινωνιακά και όχι μόνο) τον Δικέφαλο, αποτελούν τα μεγάλα προβλήματα και όχι ο κάθε… Τσιστιακόφ, Βρύζας,  Ζαγοράκης, Γ.Χ., Δώνης, Στέφενς, Γκαρσία και λοιποί…
Όσο περνούν οι μήνες όλο και περισσότεροι το χωνεύουν… 
 
(Για τους φίλους άλλων ομάδων που παραξενεύονται: Ναι αλήθεια είναι, μια και το έχετε ξεχάσει: Εδώ γίνεται κριτική σε όλους! Και στους μεγαλομετόχους και στα αφεντικά! Πάντα με επιχειρήματα…)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags