Facebook Pixel Σχόλιο Λαούδη για ΠΑΟ: Ο κόσμος έχει καταλάβει...
| 2014-05-30 09:16:00

Σχόλιο Λαούδη για ΠΑΟ: Ο κόσμος έχει καταλάβει...

Σχόλιο Λαούδη για ΠΑΟ: Ο κόσμος έχει καταλάβει...

Ο Αρης Λαούδης γράφει για τον Παναθηναϊκό που δεν άξιζε τίποτα περισσότερο στον τρίτο τελικό, την δήλωση του Γιαννακόπουλου μετά το τέλος του αγώνα, την άψογη στάση του κόσμου, που έχει καταλάβει το «ταβάνι» της ομάδας του και τον συγκινητικό Διαμαντίδη που... τόλμησε να αποσυρθεί για ενάμιση λεπτό!
 

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν έχεις πολλά να γράψεις, γιατί πολύ απλά δεν έχεις κάτι διαφορετικό να πεις και να αναλύσεις σε σχέση μ' αυτό που έχεις δει ή έχεις συζητήσει μια εβδομάδα πριν και τα οποία έχει αντιληφθεί και ο μέσος φίλαθλος που καταλαβαίνει τα βασικά του μπάσκετ.

Είναι από αυτές τις στιγμές που αυτό που συνέβη το 'χεις «δει» να έρχεται αρκετό καιρό πριν και μάλιστα δεν μπορείς να φανταστείς τον τρόπο για να συμβεί το αντίθετο. Ο τρίτος τελικός του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν σηκώνει μεγάλη ανάλυση. Αλλωστε τι να πεις και τι να αναλύσεις όταν:

- Ο Διαμαντίδης έχει παίξει 38:32!

- Ο Λάσμε χάνει βολές από την κούραση και βγαίνει για να πάρει δύο ανάσες για να επιστρέψει!

- Ο Ράιτ χάνει τα... πέναλτι και ο Αλβέρτης δικαίως τον κρατάει στο παρκέ, γιατί οι υπόλοιποι γκαρντ είναι χειρότεροι απ' αυτόν!

- Οι τρεις περιφερειακοί (Ούκιτς, Κάρι και Μπράμος) τελειώνουν με 6 πόντους στο σύνολο!

- Ο Φώτσης βρίσκεται στο παρκέ για 21 λεπτά και φαίνεται σαν να έχει παίξει τρίλεπτο!

- Ο Αλβέρτης παίζει ουσιαστικά με 6 παίκτες και ο Μπαρτζώκας με 10

Με λίγα λόγια, ο Παναθηναϊκός πήρε ό,τι άξιζε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, πολύ απλά γιατί είναι χειρότερος από τον Ολυμπιακό. Εχει μικρότερο rotation, προσπαθεί να βγάλει από τη μύγα ξύγκι, δεν διαθέτει ψυχολογία νίκης και ταυτόχρονα δεν έχει plan B, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να εφαρμόσει κάτι διαφορετικό απ' αυτό που έμαθε από τον Πεδουλάκη.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags