Facebook Pixel Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές Αναστασιάδη!
| 2014-05-30 09:45:00

Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές Αναστασιάδη!

Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές Αναστασιάδη!

Το πράσινο φως για δύο Έλληνες (έναν έμπειρο διεθνή χαφ και έναν νεαρό ελπιδοφόρο μεσοεπιθετικό) έχει ανάψει ο προπονητής του ΠΑΟΚ! Ποιοι είναι; Ο sportdog γνωρίζει...

Μπορεί ο Άγγελος Αναστασιάδης να μην είναι ακόμα επίσημα προπονητής του ΠΑΟΚ (ο sportdog αποκάλυψε το λόγο), αλλά ο Έλληνας τεχνικός δουλεύει καθημερινά για τα θέματα που αφορούν την ομάδα και κυρίως έχει ρίξει το βάρος στα μεταγραφικά.

Ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Ζήση Βρύζα και προχωράνε μαζί τον σχεδιασμό για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας χρονιάς. Πολλά ονόματα έχουν ακουσθεί ήδη ως υποψήφιοι στόχοι του Δικέφαλου, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Απεναντίας, έχουν παρθεί οι πρώτες αποφάσεις για το υπάρχον υλικό του ΠΑΟΚ, το οποίο ο Αναστασιάδης έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Οι Άγγελος πιστεύει πολύ σε κάποιους παίκτες του Δικέφαλου και τους προορίζει για βασικά "γρανάζια" της κανούργιας "μηχανής" που θέλει να φτιάξει.

Ο πρώτος παίκτης που έχει ξεκαθαρίσει ο 60χρονος τεχνικός ότι υπολογίζει για τη νέα χρονιά είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο Αναστασιάδης έχει ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή του διεθνή μέσου στην Τούμπα, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Τουρκία και την Καϊσερίσπορ (15 συμμετοχές).

Ο Άγγελος θεωρεί ότι μπορεί να βασιστεί στην εμπειρία και το μεστό παιχνίδι του Τζιόλη στη μεσαία γραμμή και πιστεύει ότι πρόκειται για απαραίτητη μονάδα μέσα στην ομάδα. Καμία σχέση, δηλαδή, με την άποψη που είχε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος πέρυσι το Γενάρη εισηγήθηκε την αποχώρησή του.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει, πάντως, ακόμα μία επιστροφή παίκτη που την περυσινή σεζόν έπαιξε δανεικός. Ο λόγος για τον νεαρό Δημήτρη Πέλκα που αγωνίσθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις (17 συμμετοχές – 7 γκολ) και ο Άγγελος έχει πολύ καλή άποψη για το ταλέντο του. Ο Αναστασιάδης, που αρέσκεται να δουλεύει με εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, πιστεύει πολύ στον 20χρονο μεσοεπιθετικό και αναμένεται τη νέα σεζόν να του δώσει αρκετές ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags