Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Ο Μαντούρο ή ο «δεν τον ξέρει η μάνα του»;
| 2014-05-30 10:20:00

Κ. Νικολακόπουλος: Ο Μαντούρο ή ο «δεν τον ξέρει η μάνα του»;

Κ. Νικολακόπουλος: Ο Μαντούρο ή ο «δεν τον ξέρει η μάνα του»;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναρωτιέται κάποια πράγματα γύρω από δηλώσεις που γίνονται στον ΠΑΟΚ.

• Άραγε ποιος να έχει δίκιο; Ποιός να είναι ο σωστός στις επισημάνσεις του; Ο Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μαντούρο (που έπαιξε μπάλα στη Βαλένθια και στη Σεβίλλη, μεταξύ άλλων) η, ο μέχρι πρότινος στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Τσιστιακόφ, για τον οποίο πάρα πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι, ποδοσφαιρικά, «δεν τον ξέρει η μάνα του»;

• Εγώ δεν το λέω αυτό και δεν το θέτω έτσι, πολύ απλά γιατί μου αρέσει να κρίνω βάσει των έργων του καθενός κι όχι ανάλογα με το πόσο γνωστός είναι. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

• Διαβάζω λοιπόν δηλώσεις του Τσιστιακόφ στον Τύπο της Ρωσίας. Φοβερές και τρομερές. Αποκαλυπτικές. Από ένα άτομο, που απέλυσε από τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, του οποίου αποτέλεσε προσωπική επιλογή.

• «Έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα για να βγαίνει εγγυημένα ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο πρωτάθλημά του. Κάτι δεν πάει καλά», δήλωσε ο Ρώσος στρατηγικός σύμβουλος και μάλλον πάγωσε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

• Διαβάζω, όμως, την ίδια ημέρα και δηλώσεις του Μαντούρο, στη «Μέτροσπορτ», με χτύπημα κιόλας στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας: «Όλος ο σύλλογος απέτυχε φέτος. Η ομάδα, οι άνθρωποι του συλλόγου, ακόμη και οι οπαδοί μας. Στο τέλος δεν κερδίσαμε τίποτα και πολλοί άνθρωποι γελούσαν μαζί μας».

• Όπως λέει κι ο Τσιστιακόφ, κάτι δεν πάει καλά. Το ερώτημα είναι τι δεν πάει καλά…

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags