Facebook Pixel Αποχώρησε και η Παναγία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!
Life
| 2014-05-30 14:04:00

Αποχώρησε και η Παναγία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Αποχώρησε και η Παναγία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες!

Με εμφάνισή της στον ύπνο του Πάνου Καμμένου, η υπεύθυνη βοήθειας και προστασίας του κινήματος, η Παναγιά, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ανεξαρτητοποιηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μια ακόμα αποχώρηση-βόμβα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Καπερνάρου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έρχεται να πλήξει ακόμα περισσότερο το κίνημα του Πάνου Καμμένου.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, μεταφέροντας στη συνεδρίαση της κοινοβουευτικής ομάδας το μήνυμα αποχώρησης της Παναγίας, άφησε αιχμές για την ελάχιστη βοήθεια που πρόσφερε στις τελευταίες εκλογές και για τον ρόλο της γενικότερα στο πολιτικό παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, παρουσιάζοντας δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αναφέρθηκε στις μυστικές επαφές της Παναγίας με τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος εξάλλου αναφέρεται πολύ συχνά σε αυτήν αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τον διπλό ρόλο της.

Επίσης άφησε αιχμές για τη μυστική ένταξη της Παναγίας στη Λέσχη Μπίνλντερμπεργκ.

Ως γνωστόν η Μεγαλόχαρη ήταν από τα ιδρυτικά μέλη των Αν.Ελ. και είχε αναφερθεί ονομαστικά στο μήνυμα που είχε αναρτήσει μέσω Facebook ο Πάνος Καμμένος στην ιδρυτική διακήρυξη: «Η Παναγιά είναι βοηθός και προστάτης» ήταν η συγκεκριμένη φράση.

Τη θέση υπεύθυνου βοήθειας και προστασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανέλαβε με ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας η Ραχήλ Μακρή.

Με δήλωσή του στους δημοσιογράφους πάντως, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, έδωσε μια άλλη διάσταση: «Ο καθένας που φεύγει, γινόμαστε πολλοί περισσότεροι» ήταν η αινιγματική φράση που χρησιμοποίησε, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες για προσχώρηση στους Ανεξάρτητους Έλληνες, των τριών Ιεραρχών στη θέση της Παναγίας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags