Facebook Pixel Α. Δημάτος: Άλλα πράγματα περίμεναν από τον Δημήτρη!
| 2014-05-30 14:44:00

Α. Δημάτος: Άλλα πράγματα περίμεναν από τον Δημήτρη!

Α. Δημάτος: Άλλα πράγματα περίμεναν από τον Δημήτρη!

Ο Ανδρέας Δημάτος γράφει πως οι οπαδοί του ΠΑΟ γνωρίζουν μπάσκετ, καταλαβαίνουν πως δεν έχασαν από τη διαιτησία και τους υπεράριθμους και «καίγονται» για την επόμενη μέρα.

Το ότι ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που ξεπέρασε το... κόμπλεξ στο ΟΑΚΑ, είναι αγκαλιά με τον τίτλο στο μπάσκετ, γιατί είναι καλύτερος ως ομάδα από τον Παναθηναϊκό, το καταλαβαίνουν όσοι έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα τους τρεις τελικούς είτε είναι γνώστες του αθλήματος είτε όχι.

Πολύ δε περισσότερο το καταλαβαίνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που σίγουρα έχουν δει πολύ μεγάλο μπάσκετ από την ομάδα τους και γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι η ομάδα τους δεν είναι καλά, δεν είναι ούτε ο μεγάλος Παναθηναϊκός του πρόσφατου παρελθόντος ούτε ο σφιχτός και σκληρός Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη.

Καταλαβαίνουν επίσης και τις ευθύνες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απώλεια του πρωταθλήματος που δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου για μία ομάδα που έχει κατακτήσει τα πάντα στο εγχώριο και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κάποια στιγμή άπαντες με πρώτους τους παράγοντες θα πρέπει να καταλάβουν ότι στη ζωή υπάρχει και η ήττα και ότι τα άλλοθι δεν εξυπηρετούν κανέναν.

Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε βεβαίως ούτε για διαιτησία ούτε για αλλοίωση αποτελέσματος που επικαλέστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ούτε βεβαίως ο Παναθηναϊκός έχασε γιατί υπήρχαν υπεράριθμοι στον πάγκο του Ολυμπιακού. Από τέτοιου είδους χαζές αντεγκλήσεις παραγόντων ενώπιον θεατών και τηλεθεατών κανείς δεν κερδίζει, όλοι χάνουν.

Και ακριβώς επειδή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν εμπιστοσύνη στην οικογένεια Γιαννακόπουλου που πηγάζει από την τεράστια διοικητική της θητεία και πιστεύουν ότι η ομάδα τους δεν είναι ακυβέρνητη και ούτε ότι θα... διαλυθεί επειδή έχασε ένα πρωτάθλημα, περίμεναν να ακούσουν άλλα πράγματα από τον Δημήτρη μετά το τέλος του ματς.

Η εικόνα του ήταν σοκαριστική και πιθανότατα και ο ίδιος σήμερα, πολύ πιο ψύχραιμος, θα επιθυμούσε να την είχε αποφύγει. Δεν είναι οι υβριστικές δηλώσεις σε πανελλήνια μετάδοση και το... «θα το βρουν μπροστά τους» προς τους τρεις διαιτητές. Είναι ότι στις δύσκολες στιγμές ο ηγέτης μίας μεγάλης ομάδας που δεδομένα την αγαπάει πολύ βγαίνει μπροστά, αναλαμβάνει την ευθύνη και δίνει το σύνθημα της ανασύνταξης.

Και ο Γιαννακόπουλος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και το μέγεθος Παναθηναϊκός και το αν φταίει η διαιτησία για την ήττα και τι έχει πάει στραβά στην ομάδα. Να είστε σίγουροι ότι δεν περιμένει να τα διαβάσει... Εκτός αν με την έκρηξή του ήθελε απλώς να απορροφήσει τους κραδασμούς της ήττας. Και πάλι όμως δεν χρειαζόταν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags