Facebook Pixel Χάος στην Κυψέλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-05-30 20:19:00

Χάος στην Κυψέλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάος στην Κυψέλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια και χημικά στον τρίτο και τελευταίο τελικό της ΑΕΚ με τον Διομήδη στο κλειστό της Κυψέλης που εκκενώθηκε και αναβλήθηκε. Ντου έκαναν τα ΜΑΤ στην εξέδρα των ΑΕΚτζήδων!

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν την έναρξη του τρίτου και τελευταίου τελικού της Α1 χάντμπολ ανδρών στην Κυψέλη. Στο κλειστό δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομικών δυνάμεων. Συγκεκριμένα τα ΜΑΤ μπούκαραν στην κερκίδα χωρίς να προκληθούν και άρχισαν να βαράνε εν ψυχρώ. Η ένταση δεν άργησε να γενικευτεί και παρά τις συστάσεις των παικτών της Ένωσης προς τους φιλάθλους να ηρεμήσουν, αρκετοί μπούκαραν στον ταρτάν! Εκεί έγινε το έλα να δεις με τους αστυνομικούς να χρησιμοποιούν χημικά για να απωθήσουν τους εισβολείς.

Τα χημικά έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα ο κόσμος να βγει εκτός του κλειστού! Όπως καταλαβαίνετε, ο αγώνας δεν ξεκίνησε ποτέ, το κλειστό εκκενώθηκε, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου και συγκεκριμένα έξω απ'τα αποδυτήρια, όπου η Αστυνομία άκουσε τα εξ αμάξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οπαδός της ΑΕΚ παρέμενε για αρκετή ώρα χτυπημένος στο παρκέ και χωρίς αισθήσεις. Και όμως κανένας δεν κινήθηκε για να δει αν ο άνθρωπος είναι καλά.

H έναρξη του παιχνιδιού καθυστέρησε αρκετά λεπτά και γύρω στις 20:36, οι διαιτητές αποφάσισαν τη μετάθεση της έναρξης κατά μία ώρα, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να ηρεμήσουν τα πνεύματα!  Οι άνθρωποι του Διομήδη όμως εξέφρασαν τις ενστάσεις τους και έτσι το μπαλάκι έπεσε στον παρατηρητή...

Αυτός αποφάσισε την αναβολή του παιχνιδιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Η απόφαση όμως για το αν θα διεξαχθεί με ή χωρίς οπαδούς θα παρθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags