Facebook Pixel Σκάει πώληση-βόμβα – Έτοιμος ο αντικαταστάτης!
| 2014-06-01 10:00:00

Σκάει πώληση-βόμβα – Έτοιμος ο αντικαταστάτης!

Σκάει πώληση-βόμβα – Έτοιμος ο αντικαταστάτης!

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ TOY SPORTDOG: Ποιος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού φεύγει και ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης του; Ο σκύλος τα έμαθε όλα!

To μαρτύρησε, με τον τρόπο του, ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοσταθμό της "Θύρας 13". Ότι, δηλαδή, το μέλλον του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τις πρόσφατες δηλώσεις του διεθνούς Κροάτη ("μένω ουσιαστικά ελεύθερος με 150.000 ευρώ, θα δούμε τι θα γίνει μετά το Μουντιάλ") και έδειξε φανερά ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του παίκτη. "Θα δούμε τι θα γίνει, είπε και κάποια πράγματα που δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τα πει βάσει του συμβολαίου του", ήταν τα λόγια του Αλαφούζου που δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει ενόχληση από πλευράς Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά του Πράνιτς και πως πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά. 

Το έχει ξανακάνει

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, εδώ που τα λέμε, που ο Πράνιτς "ενοχλεί" τη διοίκηση του Τριφυλλιού με δηλώσεις του. Ο έμπειρος άσος ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που είχε μιλήσει, μετά το τέλος των πλέι οφ, για πρωτάθλημα την καινούργια σεζόν και για "μάχη" με τον Ολυμπιακό. Μία τοποθέτηση που προβλήθηκε πολύ από τα ΜΜΕ χωρίς αυτό να αρέσει στους ανθρώπους της ομάδας. "Χαμηλά την μπάλα" είναι το σύνθημα της πολιτικής στον νέο Παναθηναϊκό και υπάρχει "γραμμή" να αποφευχθούν μεγαλοστομίες ενόψει της νέας χρονιάς για να μη φορτωθούν οι ποδοσφαιριστές με έξτρα άγχος. Ο Πράνιτς στην ουσία παρέκλινε από τη στρατηγική του συλλόγου και δεν θεωρήθηκε καλό που ανέβασε ...απλόχερα τον πήχη για την καινούργια σεζόν καλλιεργώντας από τόσο νωρίς τόσο μεγάλες προσδοκίες.

Υπάρχει ενδιαφέρον

Όπως και να έχει, το κλίμα είναι βαρύ για τον 32χρονο Κροάτη και όλα δείχνουν ότι μετά το Μουντιάλ θα χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο παίκτης εκφράζει ανοιχτά τάσεις φυγής με δηλώσεις του στο εξωτερικό δεν αρέσει καθόλου στο "πράσινο" στρατόπεδο και είναι ενδεικτικό και της επιθυμίας που υπάρχει από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να μη συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι. Ενδιαφέρον για τον Πράνιτς, όπως σου έχει αποκαλύψει ο sportdog, υπάρχει από διάφορες καλές ομάδες και εκτιμάται ότι αν κάνει καλό Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, θα προκύψουν αρκετοί μνηστήρες για την απόκτησή του. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό βιογραφικό και με όνομα που "μετράει" ακόμα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Γκολ στο Ρίο, λεφτά στο ...Αντίρριο και σ΄ όλη την Ελλάδα! Η mybet πληρώνει 5€ Bonus για τα γκολ της Εθνικής μας!

Ζήτησε αύξηση

Το θέμα είναι τώρα πώς έφθασε να ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις Παναθηναϊκού και Πράνιτς. Υπάρχει μία πληροφορία που λέει ότι ο διεθνής άσος ζήτησε από τον Νίκο Νταμπίζα αύξηση των αποδοχών του για τη νέα σεζόν πριν καν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτή η απαίτηση δεν άερεσε καθόλου στον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού που φέρεται να ξεκαθάρισε στον Κροάτη ότι δεν πρόκειται να πάρει ούτε ευρώ παραπάνω από το ποσό που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Υπάρχουν ισορροπίες μέσα στην ομάδα που ο Νταμπίζας δεν θέλει με τίποτα να χαλάσει. Γιατί, αν ο Πράνιτς που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους της ομάδας δεχθεί παραπάνω χρήματα, τι θα γίνει μετά με τους (αρκετούς) χαμηλόμισθους (συμβόλαια κάτω των 100.000 ευρώ) ποδοσφαιριστές στον ΠαναθηναϊκούΗ αρνητική απάντηση του Νταμπίζα, λοιπόν, λέγεται ότι ξενέρωσε τον Πράνιτς και πως η δήλωση-αποκάλυψη ότι μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του με 150.000 ευρώ ήταν ένα "μήνυμα" προς τον τεχνικό διευθυντή των Πράσινων. 

Δεν θα λείψει

Η -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αποχώρηση του Πράνιτς δεν αναμένεται, πάντως, να ...στεναχωρήσει και πολλούς στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης βοήθησε σε αρκετά παιχνίδια τους Πράσινους με την εμπειρία του, αλλά οπωσδήποτε δεν έκανε σούπερ εμφανίσεις. Ούτε "τρέλανε" τον κόσμο της ομάδας με την απόδοσή του. Ήταν μαχητικός, έτρεχε, έκανε μεστό παιχνίδι βοηθώντας στην κυκλοφορία της ομάδας, ωστόσο δεν έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Αγωνιστικά, λοιπόν, δεν θα λείψει ο Πράνιτς από τον Γιάννη Αναστασίου. Μάλλον ένας ...βραχνάς λιγότερος θα είναι για τον Έλληνα τεχνικό, μιας και ο Κροάτης είχε ξεκαθαρίσει πολλές φορές στον Έλληνα προπονητή ότι θέλει να παίζει βασικός και πως σιχαίνεται να γίνεται αλλαγή! 

Αντικαταστάτης ο Καραγκούνης

Υπάρχει, λοιπόν, η άποψη ότι αντικαταστάτης του Κροάτη έχει βρεθεί ήδη. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καραγκούνη. Εντάξει, μπορεί ο Τυπάρας να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και να μην έχει τις αντοχές του Πράνιτς, αλλά μπορεί να αντικαταστήσει τον Κροάτη σε εμπειρία. Οι δύο παίκτες έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Αναστασίου θεωρεί ότι στα δύσκολα παιχνίδια ο "Κάρα" μπορεί να κάνει τη δουλειά του Πράνιτς. Να κρατήσει, δηλαδή, μπάλα, να μοιράσει σωστά το παιχνίδι, να κερδίσει φάουλ και να βοηθήσει στα στημένα. Είναι πιθανό, μάλιστα, στην τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασίου - Καραγκούνη να αποκαλύφθηκε στον αρχηγό της Εθνικής ότι αυτός θα είναι ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό, με προφανώς λιγότερο χρόνο συμμετοχής από τον Πράνιτς.

"ΜΠΑΜ" με κλοπή Ολυμπιακού από ΠΑΟΚ, έξαλλος ο Σαββίδης, σε ενημέρωσε πρώτος ο sportdog!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags