Facebook Pixel "Οι δικοί μας πρόεδροι δεν τραμπουκίζουν..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2014-06-01 22:51:00

"Οι δικοί μας πρόεδροι δεν τραμπουκίζουν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

"Οι δικοί μας πρόεδροι δεν τραμπουκίζουν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη διαιτησία και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού τα έβαλε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ.

Αρκετά εκνευρισμένος ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε τα παράπονά του για τα σφυρίγματα των Αναστόπουλου, Καρακατσούνη και Παναγιώτου, ενώ έστρεψε τα βέλη του και σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Εμείς από την άλλη, ήμασταν φοβερά νευρικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Μοιραία η συγκομιδή μας ήταν στους 65 πόντους. Πολύ χαμηλή για τα δεδομένα μας. Στην επίθεση παίζαμε βιαστικά, δεν είχαμε την υπομονή να βρούμε τον σωστό παίκτη. Βιαστήκαμε να κερδίσουμε", πρόσθεσε.

Τα καλύτερα πάντως, τα κράταγε για τη συνέχεια: "Υπάρχει και κάτι άλλο, που όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά. Ευτυχώς οι δικοί μας πρόεδροι ούτε πετάνε χαρτονομίσματα ούτε τραμπουκίζουν διαιτητές. Οι δύο από τους τρεις διαιτητές, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, είχαν έρθει και πέρσι στο μπρέικ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Ο Λάσμε κόβει αντικανονικά την μπάλα και δεν μετράει το καλάθι με τους διαιτητές να λένε "παίζετε", είδαμε τον Περπέρογλου να χρεώνεται με φάουλ σε τρίποντο ενώ δεν έχει ακουμπήσει τον Ματσιούλις. Κάναμε τρία φάουλ στα οκτώ δευτερόλεπτα, στον Διαμαντίδη και τον Φώτση, και τελικά δόθηκε φάουλ στα δύο δευτερόλεπτα. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και πιστοποιεί κάποια πράγματα. Δέχτηκα παρατήρηση γιατί είπα στον Τόμιτς να κάτσει κάτω. Έφαγα  τεχνική ποινή γιατί ο διαιτητής είπε να μη μιλάω και ρώτησα γιατί. Αυτά τα πράγματα δεν είναι πρωτόγνωρα. Ο Μάντζαρης έπαιξε οκτώ λεπτά κάνοντας πέντε φάουλ. Πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο. Αυτό σημαίνει ότι σεβόμαστε και τη διεξαγωγή του αγώνα. Χωρίς τραμπουκισμούς, χωρίς τέτοια...".

Για τον 5ο τελικό, είπε: "Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη. Δεν έχουμε χάσει εύκολα εκεί, όλα κρίνονται σε μία απόφαση, σε λεπτομέρειες, σε ένα σουτ... Ελπίζουμε να έχουμε τις ίδιες συνθήκες εκεί, αν και αμφιβάλω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags