Facebook Pixel Τα κοντέρ που θα σπάσουν και ο σεβασμός!
Μπάσκετ
| 2014-06-01 23:42:00

Τα κοντέρ που θα σπάσουν και ο σεβασμός!

Τα κοντέρ που θα σπάσουν και ο σεβασμός!

«Ντου από Παντού» για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, αλλά και για τον 5ο τελικό που γίνεται σε λίγα 24ωρα στο ΟΑΚΑ (4/6, 19:45).

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα μπάσκετ; Ας το πάρει ο Παναθηναϊκός. Ας το πάρει ο Ολυμπιακός. Όποιος το αξίζει, όποιος το δικαιούται. Δεν κολλάω εγώ σ’ αυτά. Πού στέκομαι;

Τυχερός
Στον σεβασμό! Όταν έχεις δυο τέτοιες ομάδες, όπως κάποτε είχες και τις φοβερές μάχες Άρη - ΠΑΟΚ, τότε οφείλεις να νιώθεις τον εαυτό σου τυχερό. Μπορείς, δηλαδή, να βλέπεις τέτοιες ματσάρες, τέτοιους αγώνες συναρπαστικούς σαν κι αυτούς που έχουμε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι προβλέψεις
Στην αρχή όλοι λέγανε ότι θα τα πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός επειδή έχει τρία ματς στο ΟΑΚΑ. Πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή.

Ύστερα γύρισαν οι… προβλέψεις. Όλοι λέγανε ότι ο Ολυμπιακός καθάρισε μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Της τηλεθέασης
Πόσοι έπεσαν μέσα στις μαντεψιές τους; Ψάξε βρες. Εγώ ένα ξέρω. Ότι τελικά, θα σπάσουν τα κοντέρ τηλεθέασης την Τετάρτη μετά από την απίστευτη εξέλιξη στα φετινά πλέι οφ και όλες αυτές τις ανατροπές. Θα καθηλώσει όλη την Ελλάδα ο πέμπτος τελικός.

Πάνω απ’ όλα
Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι ότι η Ελλάδα διαθέτει δυο τέτοιες ομάδες που, όπως είπαμε, αξίζουν σεβασμό! Και νομίζω ότι τουλάχιστον από τους υγιείς φιλάθλους, κι ανεξάρτητα τι ομάδα υποστηρίζει ο καθένας, τον έχουν κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags