Facebook Pixel «Σήμαινε πολλά για τον Φέρεντς ο Παναθηναϊκός»
| 2014-06-03 19:55:00

«Σήμαινε πολλά για τον Φέρεντς ο Παναθηναϊκός»

«Σήμαινε πολλά για τον Φέρεντς ο Παναθηναϊκός»

Φανερά συγκινημένη η σύζυγος του Φέρεντς Πούσκας, Ελισάβετ, επέστρεψε στην Αθήνα για να βρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης που είναι αφιερωμένη στην μεγάλη καριέρα του σπουδαίου Ούγγρου ποδοσφαιριστή και προπονητή, καθώς και στα αποκαλυπτήρια της προτομής του «Καλπάζοντα Ταγματάρχη» στη Λεωφόρο

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, η Ελισάβετ Πούσκας μίλησε αποκλειστικά στη NOVA για τον σύζυγο της, την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τη «χρυσή» εποχή του Γουέμπλεϊ.

«Αυτή η αγάπη για τον Φέρεντς είναι κάτι το αξιοθαύμαστο. Είχε πολλά καλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά και γι' αυτό αγαπήθηκε. Για μένα ο σύζυγος μου ήταν ο καλύτερος» είπε η Ελισάβετ Πούσκας για την αγάπη των Ελλήνων φιλάθλων για τον «Καλπάζοντα Ταγματάρχη», ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή της στη χώρα μας: «Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα και κάθε φορά που έρχομαι εδώ, λέω: "επέστρεψα στο σπίτι μου"».

Η Ελισάβετ Πούσκας θυμήθηκε ακόμα τη μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία του Τριφυλλιού το 1971 και τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού του Πούσκας στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών: «Ήμουν σε κάθε αγώνα παρούσα στην πορεία για το Γουέμπλεϊ. Τότε δεν ονειρευόμασταν ποτέ ότι θα έφτανε η ομάδα στον τελικό. Πιθανότατα η ήττα από τον Άγιαξ τον πείραξε, όμως ποτέ δεν το έδειχνε. Για τον Φέρεντς σήμαινε πολλά ο Παναθηναϊκός. Πολλά και ευχάριστα. Και η συμμετοχή της ομάδας στο Γουέμπλεϊ ήταν το σημαντικότερο επίτευγμα του με τον Παναθηναϊκό».

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags