Facebook Pixel Η περηφάνια δεν μετριέται με τις νίκες
| 2014-06-05 09:16:00

Η περηφάνια δεν μετριέται με τις νίκες

Η περηφάνια δεν μετριέται με τις νίκες

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει τα όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό και στέλνει ένα γράμμα στους φίλους του Ολυμπιακού που κράζουν την ομάδα τους.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα εντελώς διαφορετικό χρώμα στο τελευταίο αγωνιστικό blog, αλλά τα πράγματα στη δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θες...

Στον πέμπτο και τελευταίο τελικό ο Παναθηναϊκός ήταν πιο αποφασισμένος, έπαιξε σαφέστατα πολύ πολύ πολύ καλύτερα και νίκησε δικαιότατα. Ο τρόπος που νίκησε ήταν τέτοιος που για πρώτη φορά ο χαμένος δεν ασχολείται με την διαιτησία (άψογοι και με ελάχιστα -λογικά- λάθη).

Ο Ολυμπιακός σε ένα ματς που έκρινε τίτλο δεν εμφανίστηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ στα πρώτα 30 λεπτά. Όπως είπαν παίκτες και προπονητές είχαμε μείνει στον τρόπο που χάθηκε ο τέταρτος τελικός». Λυπάμαι για αυτό διότι σε αυτό το επίπεδο οι παίκτες ειδικά, οφείλουν να προετοιμάζουν το ψυχολογικό κομμάτι του παιχνιδιού μόνοι τους. Δε χρειάζονταν κανέναν Μπαρτζώκα για να μπουν μέσα στο ματς που κρίνει τίτλο και να γυαλίζει το μάτι τους.

Η άμυνα ήταν «μπάτε σκύλοι, αλέστε και αλεστικά μη δίνετε». Τα ποσοστά των «πράσινων» στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακά (70% δίποντα, 38% τρίποντα και 89% βολές).

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags