Facebook Pixel "Τσάκωσαν" τον Ομπάμα στο γυμναστήριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-06-05 13:00:00

"Τσάκωσαν" τον Ομπάμα στο γυμναστήριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

"Τσάκωσαν" τον Ομπάμα στο γυμναστήριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Video και φωτογραφίες του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα να γυμνάζεται κάνουν το γύρο του κόσμου και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες "τρέχουν" να βρουν ποιος... έδωσε τον "πλανητάρχη"!

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στην Πολωνία, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του, και σε ένα διάλειμμα των υποχρεώσεών του βρήκε λίγο χρόνο για να πάει στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Marriot στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία, ώστε να γυμναστεί λίγο.





Μόνο που δεν είχε υπολογίσει ότι μαζί του θα γυμνάζονταν κι άλλοι άνθρωποι. Κι αυτοί, έχουν κινητά. Κάποιος λοιπόν που βρέθηκε να κάνει γυμναστική μαζί με τον πλανητάρχη, δε δίστασε όχι μόνο να τον καταγράψει με κινητό τηλέφωνο αλλά και να ανεβάσει το video σε πολωνικό μέσο ενημέρωσης. Ακολούθως, το ντοκουμέντο έφτασε και στα χέρια των ανθρώπων της Daily Mail.





Ο Ομπάμα φορούσε σκουρόχρωμη φόρμα και λευκό μπλουζάκι από μέσα και γυμνάστηκε για μισή ώρα, πριν αποσυρθεί στην 1500 ευρώ την ημέρα προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου. Στο ίδιο ξενοδοχείο είχε μείνει το 2010 και ο Βλαντιμίρ Πούτιν.



Το θέμα, φυσικά, δεν είναι μόνο ότι κυκλοφόρησε video να δείχνει τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει γυμναστική. Το θέμα, περισσότερο, είναι η ευκολία με την οποία κάποιος κατέγραψε ανενόχλητος τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ένας από τους λίγους ανθρώπους στον πλανήτη που φυλάσσονται όπως κανείς άλλος!



Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags