Facebook Pixel Όλα στην ώρα τους!
| 2014-06-05 22:00:00

Όλα στην ώρα τους!

Όλα στην ώρα τους!

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του στο μίτινγκ της Ελβετίας και τις επιδόσεις που σημείωσε στις δύο κούρσες, που έκανε, εμφανίστηκε ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο πρωταθλητής μας, στην αρχή της διαδρομής του στη θερινή σεζόν, έφτασε αισίως τα 13.44, επίδοση που του αφήνει πολλά περιθώρια να πιστεύει πως στο εγγύς μέλλον θα έρθουν ακόμη καλύτεροι χρόνοι. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου, ιδιαίτερα γιατί την εβδομάδα που είχε προηγηθεί δεν είχα κάνει την προπόνηση που έπρεπε, λόγω ενόχλησης στο πόδι», είπε ο Δουβαλίδης και συμπλήρωσε: «Το καλό είναι πως τελικά έκανε δύο και όχι μία κούρσα, καθώς πριν από το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων, οι διοργανωτές είχαν μία ακόμη κούρσα ψηλών εμποδίων. Προπονητικά δεν ήμουν έτοιμος να τρέξω στο ίδιο απόγευμα δύο γρήγορες κούρσες, γι΄αυτό και δεν με ανησυχεί ότι στην βραδινή κούρσα ήμουν πιο αργός».

Στόχος του Δουβαλίδη είναι να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, μέσα από τους οποίους θα επιδιώξει την βελτίωση. «Πιθανότατα θα τρέξω τη Δευτέρα στην Πράγα, κάτι που θα γνωρίζω σίγουρα τις επόμενες μέρες».

Αναφορικά με το αν είναι έτοιμος να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ (13.34), σχολίασε: «Το 13.44 με το 13.34 δείχνουν πολύ κοντά όμως δεν είναι. Είναι μέσα στους στόχους μου στη χρονιά να κάνω ρεκόρ, όμως, ακόμη δεν ήρθε η στιγμή. Αυτό που προέχει είναι να κάνω αγώνες και να "βάλω" προπόνηση. Η καλύτερη στιγμή να κυνηγήσω ρεκόρ είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags