Facebook Pixel Στους «16» η Ελλάδα, την κούπα η Βραζιλία
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-05 17:43:00

Στους «16» η Ελλάδα, την κούπα η Βραζιλία

Στους «16» η Ελλάδα, την κούπα η Βραζιλία

Το bracket του bloomberg.com για το Μουντιάλ 2014 καταλήγει σε τελικό ανάμεσα στη διοργανώτρια Βραζιλία και την Πρωταθλήτρια Κόσμου Ισπανία, με τη «σελεσάο» να κατακτά το έκτο τρόπαιο στο θεσμό!


Το bloomberg.com αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ιστοσελίδες παγκοσμίως, φιλοξενώντας οικονομικά και επιχειρηματικά νέα. Με γνώμονα τις πιθανότητες νίκης κάθε αγώνα για τις 32 συμμετέχουσες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μία στατιστική υπόθεση εργασίας στη φάση των οκτώ ομίλων και αναλύοντας με αριθμούς τα νοκ-άουτ ζευγάρια το bracket του bloomberg.com κατέληξε στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας, στον οποίο αν επιβεβαιωθεί η διοργανώτρια θα νικήσει την Ισπανία με 1-0.

Όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας το εν λόγω bracket τη δίνει να προκρίνεται από τον τρίτο όμιλο πίσω από την Κολομβία, με σκορ στα παιχνίδια της: 1-0 ήττα από τους Λατινοαμερικάνους, 1-1 με την Ιαπωνία και 1-1 με την Ακτή Ελεφαντοστού! Τα σκορ αυτά δεν της δίνουν την πρόκριση, αλλά καθορίζονται από τις πιθανότητες έκβασης κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η συνολική στατιστική, όμως, εκτίμηση τη δίνει να παίρνει το εισιτήριο για τους «16» πίσω από την Κολομβία και ν΄ αποκλείεται στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ από την Ιταλία, η οποία δίνεται πρώτη στον τέταρτο όμιλο με δεύτερη την Ουρουγουάη.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags