Facebook Pixel Η πρώτη εβδομάδα του Καλαϊτζίδη
| 2014-06-14 18:27:00

Η πρώτη εβδομάδα του Καλαϊτζίδη

Η πρώτη εβδομάδα του Καλαϊτζίδη

Την πρώτη του εβδομάδα ως προπονητής του Αρη συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καλαιτζίδης και στην περίπτωσή του ισχύει η φράση κλισε "μακάρι το 24ωρο να είχε παραπάνω ώρες". 

Δεν είναι υπερβολή αφου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλείται να διεκπεραιώσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα το οποίο του δόθηκε εξ ολοκλήρου. Από την αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ και την τελική έκθεση για τους παίκτες που θα παραμείνουν ως τα πιο... απλά που είναι η έναρξη της προετοιμασίας, ο τοπος διεξαγωγής της και φυσικά οι προσθήκες στο ρόστερ.

Αυτό που έχουν διαπιστώσει όλοι στην ΠΑΕ αυτές τις πρώτες μέρες της συνεργασίας με τον 57χρονο τεχνικό είναι ότι πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα πολύ εργατικό προπονητή, μεθοδικό και καταρτισμένο. Πηγαίνει νωρίς το πρωί στο γραφείο του στην Αλκμήνης και φεύγει από εκεί αργά το απόγευμα. Στο διάστημα αυτό έχει ολοκληρώσει μια πρώτη καταγραφή και αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας, έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του ΑΡΗ στο περσινό πρωτάθλημα, έχει ασχοληθεί με οργανωτικά θέματα, καθημερινά συνομιλεί με πολύ κόσμο και σε δέκα μέρες θα είναι απολύτωε έτοιμος να καταθέσεις στη διοίκηση τις τελικές του εισηγήσεις.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι ακόμη πιο γεμάτη αφού θα συνεχιστούν τα ραντεβού με τους παίκτες του ρόστερ αφού εκτός από το οικονομικό σκέλος ο έλληνας τεχνικός θέλει να έχει μαζί τους και μια πρώτη προσωπική επαφή ώστε να διαπιστώσει και το επίπεδο της αντιληπτικής τους ικανότητας πέρα από αυτά που ήδη έχει διαπιστώσει σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags