Facebook Pixel Η Ελλάδα βλέπει Μουντιάλ, σαρώνει η ΝΕΡΙΤ!
Life
| 2014-06-16 19:14:00

Η Ελλάδα βλέπει Μουντιάλ, σαρώνει η ΝΕΡΙΤ!

Η Ελλάδα βλέπει Μουντιάλ, σαρώνει η ΝΕΡΙΤ!

Φοβερές τηλεθεάσεις φέρνει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας στα κανάλια της ΝΕΡΙΤ. Γιώργος Δώνης (με τους γιους του!) και Αλέκος Θεοφιλόπουλος οι αυριανοί καλεσμένοι.

Σήμερα, γνωστοποιήθηκαν τα επίσημα νούμερα από την εταιρεία μετρήσεων Nielsen για την τηλεθέαση του αγώνα της Εθνικής μας με την Κολομβία το Σάββατο, έγινε γνωστό ότι... απειλήθηκε το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης και πρόκειται φυσικά για τον τελικό του EURO 2004! Τότε, δέκα χρόνια πριν, το μερίδιο τηλεθέασης ήταν στο 83% στο peak του και το Σάββατο το μερίδιο άγγιξε το 81%.

Σημειώνεται ότι οι μετρήσεις αφορούν και στα τρία κανάλια (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD και ΝΕΡΙΤsports). Κατά μέσο όρο 2 εκατ. τηλεθεατές έχουν συντονιστεί ως τώρα για τουλάχιστον για ένα λεπτό με τις μεταδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι οποίες κατά μέσο όρο προσελκύουν 1,6 εκατ. τηλεθεατές. Ακόμη πιο εντυπωσιακό το ότι οι πρωινές επαναλήψεις στη ΝΕΡΙΤsports έχουν κατά μέσο όρο 400.000 τηλεθεατές!

Με οικογένεια Δώνη και Θεοφιλόπουλο
Σήμερα καλεσμένοι στην "Ώρα Μουντιάλ" της δημόσιας τηλεόρασης θα είναι ο Ντάνιελ Μπατίστα και ο Κώστας Παναγόπουλος.

Και το αυριανό "μενού έχει τρεις μεταδόσεις:
19:00 Βέλγιο - Αλγερία (ΝΕΡΙΤ HD και ΝΕΡΙΤsports) σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και σχόλιο Άρη Γάτα.

22:00 Βραζιλία - Μεξικό (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD και ΝΕΡΙΤsports) σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου και σχόλιο Γιώργου Δώνη.

01:00 Ρωσία - Νότια Κορέα (ΝΕΡΙΤ HD και ΝΕΡΙΤsports) σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου και σχόλιο Μίλτου Θεοδωσίου.

Καλεσμένοι στις εκπομπές της ΝΕΡΙΤ θα είναι ο προπονητής Γιώργος Δώνης μαζί με τους γιους του, τον Χρήστο που παίζει στον Παναθηναϊκό και τον Τάσο που ανήκει στη Γιουβέντους. Επίσης στο στούντιο θα είναι οι δημοσιογράφοι Αλέκος Θεοφιλόπουλος και Αντώνης Κατσαρός.

Τα... σπάνε τα γραφικά
Εντυπωσιάζουν από τις πρώτες μέρες ορισμένες ενότητες που οι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ και συγκεκριμένα ο επικεφαλής του αθλητικού Βαγγέλης Ιωάννου έχουν επιλέξει να εντάξουν στο πρόγραμμα των εκπομπών που προηγούνται και ακολουθούν των παιχνιδιών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα νούμερα τηλεθέασης εκτοξεύονται κάθε φορά που στην οθόνη μας εμφανίζονται... κύκλοι, βελάκια και διαγράμματα σχετικά με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και την ανάλυση που ακολουθεί μετά τον αγώνα. Ο Άρης Γάτας έχει επιφορτιστεί στην ΝΕΡΙΤ τον ρόλο μετά από κάθε παιχνίδι να μας μεταφέρει με λεπτομέρειες και ειδικά βίντεο όλα όσα προηγήθηκαν του αγώνα και τα έχει καταφέρει εξαιρετικά μέχρι τώρα, με τη συμμετοχή παράλληλα του καλεσμένου κάθε φορά που είναι στο στούντιο. Από τις πρώτες μέρες έχουν κατορθώσει στην ΝΕΡΙΤ να κινηθούν σε ρυθμούς μοντέρνας ευρωπαϊκής τηλεόρασης σε αυτό το κομμάτι και να δείξουν πρωτοπορία καθώς για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο με απόλυτη λεπτομέρεια στην ανάλυση. Τα γραφήματα που παρουσιάζουν τι έχει συμβεί στο παιχνίδι και που κάθε φορά είναι ξεχωριστά, μια πρακτική που την εφαρμόζουν τα μεγάλα δίκτυα που καλύπτουν το Μουντιάλ. Όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία την ανάλυση ξεχωριστά κάθε αγώνα λίγη ώρα μετά το τέλος του.

Τι έφταιξε στην Εθνική και τι μπορεί να αλλάξει;
Απαντάει απόψε η "Δίκη" με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ. Οσα έφταιξαν για την πρεμιέρα της Εθνικής και όσα μπορούν να αλλάξουν. Ακόμη, ένα έγγραφο που καταδεικνύει την ευθύνη της ΕΠΟ στο σκάνδαλο των πλαστών ενημεροτήτων και μια εισαγγελική έρευνα για παρανόμως πλουτήσαντες αθλητικούς παράγοντες.

Διευκρινίσεις Προκοπάκη
Μέσω Facebook ο πρώην πρόεδρος της Δημόσιας Τηλεόρασης Γιώργος Προκοπάκης διευκρίνισε το status quo αναφορικά με τη συνεργασία του Αλέξη Σπυρόπουλου με τη ΝΕΡΙΤ.

"Ας αναγνωρίζουμε μερικά πράγματα. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος που μετέδωσε τον αγώνα της Εθνικής στο Mundial για τη ΝΕΡΙΤ, το έκανε για το μεράκι του. Θα το κάνει και για άλλα παιγνίδια - της εθνικής και τα ημιτελικά/τελικό. Είχε συμφωνηθεί εδώ και μήνες, το ισόποσο της αμοιβής του να κατατεθεί σε κοινωφελές ίδρυμα - το είχε επιλέξει ο ίδιος. Μνεία πρέπει να γίνει και στον εργοδότη του, ΟΤΕ TV, ο οποίος επέτρεψε την συμφωνία.

Ήταν χαρά μου και τιμή μου που γνώρισα από κοντά τον Αλέξη. Εκτός από κορυφαίος σ´ αυτό που κάνει, είναι θαυμάσιος άνθρωπος - όσοι τον γνωρίζουν φαντάζομαι δεν περίμεναν εμένα".

Photomedia
Αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο, το "Κάτω Παρτάλι" τα λέει όλα στην "Ανατροπή" με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη απόψε στις 23.30 στο MEGA. Στο στούντιο οι πρωταγωνιστές της σειράς Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνως Θεοχάρης, Βασιλική Τρουφάκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και Μένη Κωνσταντινίδου, συζητούν για την εμπειρία, τα μυστικά και τα μυστήρια της επιτυχημένης κωμικής σειράς που καθήλωσε δυόμιση περίπου εκατομμύρια τηλεθεατές...

Πέντε ηθοποιοί που εμφανίστηκαν ως γκεστ στη σειρά, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Ελένη Φιλίνη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και η Νέλλη Γκίνη, μιλούν για τους ρόλους τους και εξηγούν τι είναι τελικά το Κάτω Παρτάλι. Την επιτυχία της σειράς σχολιάζουν και οι κριτικοί Αφροδίτη Γραμμέλη και Ιάσων Τριανταφυλλίδης, καθώς και ο σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags