Facebook Pixel Σούζα το αλογάκι με το νέο Enduro!
| 2014-06-17 23:21:00

Σούζα το αλογάκι με το νέο Enduro!

Σούζα το αλογάκι με το νέο Enduro!

Η KTM συνεχίζει την προσπάθεια προς την συνεχή εξέλιξη και για μια ακόμη φορά θέτει τον πήχη στις χωμάτινες μοτοσυκλέτες με την παρουσίαση της γκάμας Enduro 2015.

Με συνεχείς βελτιώσεις στις μοτοσυκλέτες που κερδίζουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οι EXC μοτοσυκλέτες της KTM είναι έτοιμες να θέσουν και πάλι τα standards στον χωμάτινο ανταγωνισμό.

Κατέχοντας μερίδιο που ξεπερνά το 50% της Παγκόσμιας αγοράς Enduro η KTM εστίασε για το 2015 στις περεταίρω βελτιώσεις της γκάμας EXC, έτσι ώστε κάθε μοντέλο να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. Την περασμένη χρονιά οι KTM EXC κέρδισαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις κατηγορίες E1 και E3, τους τίτλους στο EnduroCross και SuperEnduro, μια σειρά από χρυσά μετάλλια στο X-Games, την συνολική νίκη στο ISDE, μαζί με αμέτρητες νίκες στα Extreme Enduro. Για το 2015 τα EXC δέχονται μια σειρά από βελτιώσεις στα εξαρτήματα του πλαισίου, που περιλαμβάνουν νέο ψηφιακό όργανο της MAE για καλύτερη αναγνωσιμότητα, νέο μαύρο τιμόνι Neken με βελτιωμένες χούφτες και grips με διπλής σκληρότητας υλικό. Υπάρχουν επίσης μαύρα στεφάνια της Giant, τα οποία έχουν αποδειχθεί ανθεκτικότερα και ταιριάζουν με τα κέντρα των τροχών που είναι κατεργασμένα σε CNC και βέβαια η νέα βαφή του πλαισίου στο παραδοσιακό χρώμα της KTM που δένει άψογα με τα νέα γραφικά. Η γκάμα των EXC είναι ήδη γνωστή για τα κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ που περιλαμβάνουν αναρτήσεις της WP, με το αποδεδειγμένα κορυφαίο αμορτισέρ PDS, το πλαίσιο κατασκευασμένο από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα, υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά και σύστημα εξάτμισης και, φυσικά τα μοναδικά φρένα της Brembo. Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα και δείτε τα βίντεο του gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags