Facebook Pixel Άρχισε τα... παρακάλια ο Άγγελος!
| 2014-07-07 23:38:00

Άρχισε τα... παρακάλια ο Άγγελος!

Άρχισε τα... παρακάλια ο Άγγελος!

Με ποιον ποδοσφαιριστή μίλησε ο Αναστασιάδης και του ζήτησε να κάνει... σκόντο στις οικονομικές απαιτήσεις του, ώστε να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ; Διαβάστε στον sportdog!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης όσο βλέπει πως στον ΠΑΟΚ όλα κυλάνε πολύ αργά το φετινό καλοκαίρι, παίρνει πρωτοβουλίες και «τελειώνει» μόνος του κάποια σημαντικά θέματα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η απόφαση του να ανακοινώσει στους Λόπεθ και Χακόμπο πως δεν τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ο Μακεδόνας επιθετικός μίλησε και με τους δύο ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να... τρέξει τις αποχωρήσεις τους, ενώ με τον Ισπανό πορτιέρο συζήτησε και για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας του με τον σύλλογο.

Ο Χακόμπο αναμένεται να είναι «σκληρός διαπραγματευτής», καθώς ζητάει από τον ΠΑΟΚ όλα τα χρήματα και για τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του και δεν δείχνει πρόθυμος να χαρίσει ούτε ευρώ.

Ο Άγγελος θέλησε να... καλμάρει τον έμπειρο πορτιέρο λέγοντας του μεταξύ άλλων πως: «Ήθελα να σε έχω στην ομάδα, όμως έχεις αποφασίσει να φύγεις από την ομάδα. Δεν θέλω να προπονείσαι μόνος σου, γιατί ούτε για μας, ούτε για σένα είναι καλό. Είναι καλύτερο να μιλήσεις με τη διοίκηση, να λύσεις τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και να βρεις μία άλλη ομάδα. Και για τα χρήματα καλό είναι να τα βρείτε και εσύ να... χαρίσεις κάποια. Αυτά που θα χάσεις από εδώ, θα τα πάρεις από τη νέα σου ομάδα»!

Το αν κατάφερε να πείσει τον Χακόμπο, είναι κάτι που θα μάθουμε προσεχώς. Αυτό που ξέρουμε όμως σίγουρα, είναι πως ο Αναστασιάδης προκειμένου να φτιάξει μία ομάδα όπως ακριβώς θέλει, είναι διατεθειμένος να «αναλάβει» στον φετινό ΠΑΟΚ, πολλούς ρόλους. Ακόμα και του διαπραγματευτή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags