Facebook Pixel Ο Β.Σαμπράκος για ΑΕΚ και γηπεδικό
| 2014-07-24 17:08:00

Ο Β.Σαμπράκος για ΑΕΚ και γηπεδικό

Ο Β.Σαμπράκος για ΑΕΚ και γηπεδικό

Και τώρα που έχει φτάσει στο παρά 5, και περιμένει την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα της επιτρέπει να ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ βρίσκεται πάλι στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνει ότι έχει σημαντικούς λόγους να ανησυχεί για την πιθανότητα να βρει μπροστά της σημαντικά εμπόδια.

Τέτοιο θα είναι τόσο η επιλογή της Ρένας Δούρου, που είναι η νέα Περιφερειάρχης Αττικής να βρει έναν τρόπο για να μπλοκάρει τα 20 εκατ. ευρώ που έχουν εδώ και καιρό εγκριθεί, από τον προηγούμενο Περιφερειάρχη, για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Τέτοιο θα είναι και η άρνηση του νέου δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας Αρη Βασιλόπουλου στο σχέδιο της ΑΕΚ και η απροθυμία του να συνεργαστεί με την ΑΕΚ στην κατασκευή του νέου γηπέδου.
ADVERTISEMENT

Πολύ μεγαλύτερο εμπόδιο θα είναι βεβαίως η εναντίωση του νέου δημάρχου στην υλοποίηση του έργου. Διότι με μπροστάρη τον δήμαρχο είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν πολίτες που θα κινηθούν για να εμποδίσουν, με όποιο τρόπο, την υλοποίηση του έργου.

Αν συμβεί οτιδήποτε από τα παραπάνω, η Ελλάδα του 2014 θα παραδώσει στην ΑΕΚ με σκληρό τρόπο ακόμη ένα μάθημα για το πώς αυτή πρέπει να συμπεριφέρεται και να δρα, όμοιο με αυτό που της παρέδωσε στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν σκανδαλωδώς αφαιρέθηκε το γήπεδό της από τον Ολυμπιακό Φάκελο, και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν η τότε κυβέρνηση της έδειξε της ΑΕΚ ότι η καλύτερη λύση ήταν να κατεδαφίσει το γήπεδό της και να φτιάξει άλλο και εκ των υστέρων όχι απλώς δεν την βοήθησε αλλά και την εμπόδισε να το κάνει.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags