Facebook Pixel Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;
| 2014-09-10 13:16:00

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Τι παίζουμε σήμερα στο Στοίχημα;

Το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και το Κύπελλο Ισπανίας είναι στο επίκεντρο για την αποψινή βραδιά στο στοίχημα.

Αρκετά γεμάτο το κουπόνι, αλλά βέβαια το θέμα είναι ποιος μπορεί να στηριχθεί σε αυτές τις διοργανώσεις. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει.

Στην Αφρική η πρώτη στάση, όπου η πρώτη αγωνιστική έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν υπήρχαν αγώνες στο πρόγραμμα. Τώρα βγήκαν ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα και πάμε να δούμε ποιες ομάδες είναι φαβορί και ποιες όχι. Το Κονγκό πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-2 μέσα στη Νιγηρία κια τώρα πληρώνει 1.35 στο ματς με το Σουδάν. Ματσάρα ανάμεσα στο Καμερούν και την Ακτή Ελεφαντοστού, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα, αλλά να μην είναι αναγκαστικά η καλύτερη ομάδα. Ένα ακόμα καλό παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία. Θύμα έκπληξης η φιλοξενούμενη στην πρεμιέρα, φασαρία και μεταξύ προπονητή και Ομοσπονδίας, αλλά είναι δυνατό ματς και η παράδοση με τους Νιγηριανούς. Μοιρασμένο παιχνίδι, λίγο έδρα.

Η Αλγερία παίζει με το Μάλι, με τις δύο ομάδες να τίθενται και πάλι αντιμέτωπες, όπως και στα περσινά προκριματικά. Τότε είχε νικήσει η Αλγερία με 1-0. Προέρχεται από το Μουντιάλ, αλλά το Μάλι είναι επικίνδυνο. Μάλλον χαμηλός ο άσος του 1.55. Η Αίγυπτος παίζει επίσης ένα δυνατό παιχνίδι με την Τυνησία. Στο 1.80 ο άσος. Η Σενεγάλη στο διπλό του 1.70 έχει ίσως παραπάνω τύχη, με την έξοδο, όμως, στην Μποτσουάνα να μην είναι εύκολη. Το Μαλάουι υποδέχεται στο 2.05 την Αιθιοπία, ενώ το Πράσινο Ακρωτήρι κοντράρεται στο 2.00 με τη Ζάμπια, σε ένα ματς όπου η φιλοξενούμενη ομάδα είναι ήδη υπό πίεση. Στο 1.95 ο άσος της Αγκόλα και το διπλό της Γκαμπόν.

Από το Κύπελλο Ισπανίας βλέπουμε την Μπέτις να είναι το φαβορί στο 1.35, ενώ από κει και πέρα Αλμπαθέτε και Σπόρτινγκ Χιχόν έχουν ένα μικρό προβάδισμα στον άσο, αλλά είναι αρκετά αμφίρροπα τα παιχνίδια τους. Στο 2.05 ο άσος των Ουέλβα και Μαγιόρκα. Από τη Β’ Ιταλίας η Λατίνα πληρώνει 2.15 στο διπλό της με αντίπαλο τη Βιτσέντζα. Στην Ιαπωνία έχουμε επίσης Κύπελλο, με τη Χιροσίμα να κοντράρεται με την Γκάμπα Οσάκα. Περίεργο παιχνίδι.

Στη Βραζιλία γίνεται σκοτωμός,μ με τις περισσότερες καλές ομάδες να έχουν δύσκολες αποστολές. Η Γκρέμιο είναι από τα λίγα φαβορί, καθώς έχει τον άσο στο 1.55 και κοντράρεται με την Ατλέτικο Παραναένσε. Η Παλμέιρας είναι στο 1.60 με την Κρισιούμα, αλλά εδώ ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Μάχη της Φλουμινένσε στην έδρα της Φιγκεϊρένσε, ενώ και η Ρεσίφε παίζει με τη Σάντος, με το σετ αποδόσεων να είναι ισορροπημένο. Η Μπαΐα παίζει με την Ιντερνασιονάλ και ψάχνει νίκη φυσικά, ενώ και η Γκοιάς έχει να τα βάλει με τη Φάμένγκο. Το σερί των under θα διατηρήσει λογικά η Μποταφόγκο, καθώς και η Σάο Πάολο είναι στην ίδια... νομοταξία. Από Αμερική μεριά το διπλό του Λος Άντζελες παίζει πολύ, όπως και ο άσος του Βανκούβερ.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Πτώση για το διπλό της Γκάμπα Οσάκα στο 2.54. Ανεβαίνει ο άσος του Μαλάουι στο 2.10. Άνοδος του διπλού της Ακτής Ελεφαντοστού στο 3.30. Πέφτει ο άσος του Κονγκό στο 1.42. Άνοδος για τον άσο της Μπέτις στο 1.46. Πτώση για το διπλό της Λατίνα στο 2.22. Άνοδος για το διπλό της Μπαρνέτ στο 1.81. Πέφτει ο άσος της Αλγερίας στο 1.69. Άνοδος για τον άσο της Γκρέμιο στο 1.66, πτώση για το διπλό της Φλουμινένσε στο 2.62. Στο 1.76 πέφτει το διπλό του Λος Άντζελες. Άνοδος για το διπλό της Σάντος στο 2.96. Πέφτει ο άσος του Βανκούβερ στο 1.85.

Πηγή: betpicks.eu

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags