Facebook Pixel Έκπληξη Μίτσελ στον Σιμεόνε! Βάζει φορ τον...
| 2014-09-10 13:00:00

Έκπληξη Μίτσελ στον Σιμεόνε! Βάζει φορ τον...

Έκπληξη Μίτσελ στον Σιμεόνε! Βάζει φορ τον...

ΠΟΙΟ είναι το πλάνο και το "τρικ" που ετοιμάζει ο Ισπανός προπονητής στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο; O Σκύλος έχει το θέμα!

Έκπληξη ετοιμάζει ο Μίτσελ ενόψει της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Καραϊσκάκη".

Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται πολύ σοβαρά να παρατάξει ένα σύστημα χωρίς καθαρό σέντερ φορ προκειμένου να μπερδέψει την αντίπαλη άμυνα!

Από τη στιγμή που το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας (Μήτρογλου) δεν είναι στην κατάλληλη φόρμα, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να κατεβάσει μια 11άδα με περιφερειακούς επιθετικούς που θα αλλάζουν συνεχώς θέσεις.

Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων προορίζει για την κορυφή της γραμμής κρούσης τον Αφελάι, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη συγκεκριμένη θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολλανδός άσος θα είναι "καρφωμένος" στην εμπροσθοφυλακή. Θα κινείται σε όλα το μήκος της επιθετικής γραμμής και θα εναλλάσσεται με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στα άκρα.

Ο Μίτσελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σίγουρα στα "φτερά" τον έμπειρο Νταβίντ Φουστέρ (που μπορεί να αγωνισθεί και ως κρυφός σέντερ φορ) και τον Κασάμι που διαθέτει τις αρετές (τεχνική, δύναμη, σουτ κ.ά.) να παίξει στην επίθεση. Πίσω από την τριπλέτα της γραμμής κρούσης θα αγωνισθεί ο Τσόρι με σκοπό να φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας και να "ταϊζει" τους επιθετικούς με τις έξυπνες πάσες του.

ΣΕΙΣΜΟΣ! Η Ελεονώρα Μελέτη με στρινγκ στη Μύκονο - ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ "καυτές" φωτογραφίες   ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags