Facebook Pixel To μεγάλο στοίχημα για την επιστροφή του «πιστολέρο»
| 2014-09-10 15:56:00

To μεγάλο στοίχημα για την επιστροφή του «πιστολέρο»

To μεγάλο στοίχημα για την επιστροφή του «πιστολέρο»

Η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου, έστω και με τη μορφή του δανεισμού στον Ολυμπιακό, είναι σαν ένα νόμισμα με δύο όψεις. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Από τη μια η θετική, αυτή που υποστήριξε όλο το τελευταίο διάστημα ο Μίτσελ. Οτι παρά τον τραυματισμό του και την πολύ δύσκολη αγωνιστικά περίοδο που έχει βιώσει ο «πιστολέρο» τους τελευταίους μήνες, είναι ικανός να επιστρέψει.

Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός υποστηρίζει ότι διαθέτει όλο εκείνο το «πακέτο» που μπορεί να βοηθήσει τον Μήτρογλου να πλησιάσει τον παίκτη που ήταν πριν τραυματιστεί. Στο ίδιο πλαίσιο με τον Μίτσελ κινούνται και οι «ερυθρόλευκοι» και ο παίκτης.

Η στήριξη, το γνώριμο κλίμα στου Ρέντη, οι πιο περιορισμένες απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με αυτές που βρήκε πέρυσι στην Premier League θα λειτουργήσουν ως σύμμαχοι θετικής ενέργειας για τον Μήτρογλου προκειμένου να βαδίσει στον δρόμο της αγωνιστικής ανάτασης.

Υπάρχει όμως και η άλλη όψη, αυτή που ο ίδιος έχει δείξει τις φορές που κλήθηκε να παίξει με την Εθνική ομάδα. Μακριά από τον εκπληκτικό εαυτό του στο Μουντιάλ, πολύ κακό και το ξεκίνημα την Κυριακή, πάλι με το εθνόσημο, αν και για τη συγκεκριμένη παρουσία υπάρχει η αιτιολογία της επίσης κάκιστης Εθνικής.

Είναι δεδομένο ότι ο Μήτρογλου άλλος παίκτης έφυγε και άλλος επέστρεψε στο λιμάνι και αυτό το γνωρίζουν και οι τρεις πλευρές. Το μεγάλο στοίχημα, λοιπόν, ξεκινά για όλους από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπου ο Μήτρογλου θέλει το γκολ και τη θετική εμφάνιση, πρώτα από όλα για να πάρει πάνω του ο ίδιος.

Να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του και να απορροφήσει μια μικρή δόση αυτοπεποίθησης για τα πολύ πιο δύσκολα που ακολουθούν. Είναι σίγουρο επίσης ότι ο δρόμος της επιστροφής δεν είναι εύκολος και χρειάζεται να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, όπως έκανε άλλωστε μέχρι που έφτασε στο πικ του και τη μεταγραφή του στη Φούλαμ με το αστρονομικό ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Ο Μήτρογλου ξεκίνησε πλέον να μετρά αντίστροφα για να φορέσει το Σάββατο ξανά τα ερυθρόλευκα σε επίσημο αγώνα. Πίσω από τον ΟΦΗ βλέπει και αυτός την πρεμιέρα με την Ατλέτικο και τις μάχες του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου πέρυσι μια καλή του βραδιά μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα του Ολυμπιακού. Αρκεί κάποιος να θυμηθεί απλώς και μόνο τον περσινό αγώνα με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες και το πόσο όμοιός του και κρίσιμος μπορεί να είναι σε μερικές εβδομάδες ο αντίστοιχος με τη Μάλμε στη Σουηδία.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags