Facebook Pixel «Άκυρο» ξανά για Κλάους! Διαβάστε γιατί...
| 2014-09-10 19:28:00

«Άκυρο» ξανά για Κλάους! Διαβάστε γιατί...

«Άκυρο» ξανά για Κλάους! Διαβάστε γιατί...

Αναβλήθηκε ακόμα μία φορά το προγραμματισμένο ραντεβού της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη για το συμβόλαιό του. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις...

Νέα καθυστέρηση φαίνεται πως θα υπάρξει στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, μόνο που αυτή την φορά ο λόγος είναι... πολύ καλός!

Ο Κλάους είχε κανονίσει να συναντηθεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα, όμως το πρόγραμμα άλλαξε εκτάκτως και το ραντεβού τους αναβλήθηκε.

Ο Βρύζας αποχώρησε εσπευσμένα το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του, η οποία βρισκόταν στις μέρες της επρόκειτο να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή.

Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" μετέβη στο μαιευτήριο που βρισκόταν η γυναίκα του και παρακολούθησε τη γέννηση του γιου του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για το συγκεκριμένο περιστατικό, στέλνοντας τις ευχές της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο "Facebook", γράφοντας το παρακάτω μήνυμα: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσορίζει ένα νέο μέλος στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια! Συγχαρητήρια στον Ζήση Βρύζα για τη γέννηση του γιου του, να τον δει γερό και τυχερό στη ζωή του!".

Τα ευχάριστα αυτά νέα «χάλασαν» ωστόσο το ραντεβού με τον Αθανασιάδη και έδωσαν νέα παράταση στην αγωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποιες πληροφορίες, πως ίσως υπάρξει ραντεβού των δύο ανδρών το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο θεωρείται αρκετά δύσκολο.

Παρόλα αυτά, στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν και το κλίμα πλέον είναι αρκετά καλό και όλοι εκτιμούν πως μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αθανασιάδη, θα κλείσει ευχάριστα...

Διαβάστε κι αυτό: «Τούμπανο» σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags