Facebook Pixel Θα... τρελάνουν κόσμο οι Αρειανοί!
| 2014-09-10 21:07:00

Θα... τρελάνουν κόσμο οι Αρειανοί!

Θα... τρελάνουν κόσμο οι Αρειανοί!

Φοβερό το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες ημέρες. Διαβάστε τι ετοιμάζουν να κάνουν οι φίλαθλοι για να... τρελάνουν όλη την Ελλάδα!

Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται πλέον στην Γ' Εθνική, ωστόσο το κλίμα εντός και εκτός συλλόγου τις τελευταίες ημέρες είναι εξαιρετικό και δεν θυμίζει σε τίποτα τα τελευταία χρόνια. Οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει πλέον την τύχη της ομάδας, γνωρίζουν πως θα περάσουν δύσκολα τουλάχιστον τα δύο επόμενα χρόνια, ωστόσο γνωρίζουν επίσης καλά, πως πλέον ο δρόμος για την εξυγίανση και τον... νέο Άρη, ειναι ανοιχτός και ελεύθερος!

Για αυτό λοιπόν και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στον κόσμο του Άρη, οι οποίοι δεν πρόκειται να αφήσουν μόνη της την ομάδα στις χαμηλές κατηγορίες. Ο κόσμος θα είναι εκεί, δίπλα στους παίκτες για να τους βοηθήσει να κάνουν και πάλι τον σύλλογο πρωταγωνιστή.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως οι φίλοι της ομάδας, ετοιμάζουν μία... έκπληξη για την Κυριακή, όταν και ξεκινάει τελικά το πρωτάθλημα μα την αναμέτρηση κόντρα στην Καστοριά.

Τι ετοιμάζουν; Μία καυτή έδρα από το παρελθόν, η οποία θα θυμίζει ντέρμπι και ευρωπαϊκά ματς! «Στο γήπεδο θα βρεθούν τουλάχιστον 10.000 φίλαθλοι», λένε με βεβαιότητα οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.

Ανάλογος ξεσηκωμός όμως, υπάρχει και για τα διαρκείας της νέας σεζόν στη Γ' Εθνική, τα οποία θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη. Στον Άρη εκτιμούν ότι οι πωλήσεις θα ξεπεράσουν φέτος κάθε προηγούμενο...

Πλάκα κάνεις!   Ελληνίδα τραγουδίστρια χωρίς εσώρουχο; (ΦΩΤΟ)  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags