Facebook Pixel Mega: Τι θα δούμε στο νέο πρόγραμμα;
Life
| 2014-09-12 17:04:00

Mega: Τι θα δούμε στο νέο πρόγραμμα;

 Mega: Τι θα δούμε στο νέο πρόγραμμα;

Σε γυρίσματα οι νέες σειρές και εκπομπές του καναλιού...

Το Mega φαίνεται πως ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς, έτσι ώστε να να βγάλει στον αέρα μια σειρά από εκπομπές και σίριαλ με στόχο να επιστρέψει δυναμικά στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με δελτίο τύπου που έστειλε πριν από λίγη ώρα, το κανάλι μας ενημερώνει για την εξέλιξη των γυρισμάτων:

"The Music School"
Τα μαθήματα συνεχίζονται στη μουσική ακαδημία του Mega και τα 16 ταλαντούχα παιδιά συγκινούν με τις φωνές τους την παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου και εντυπωσιάζουν τους δασκάλους τους, Βαγγέλη Γερμανό, Ευρυδίκη, Demy και Γιώργο Θεοφάνους.

"Μάνα Χ Ουρανού"
Η Μαρία Σολωμού οπλίστηκε με χιούμορ και ξεκίνησε τις μάχες της με τις καθημερινές προκλήσεις ως: μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, κόρη, αδερφή, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

"Μοντέρνα Οικογένεια"
Η πιο μοντέρνα και κεφάτη οικογένεια της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει. Μετά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι συντελεστές της σειράς ξεκίνησαν γυρίσματα και σε λίγο ετοιμάζουν και ένα ταξιδάκι.

"Δικαίωση"
Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται ενώ σύντομα οι συντελεστές αναχωρούν ξανά για τη Σύρο. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης και αρκετοί από τους ηθοποιούς θα ταξιδέψουν για μία ακόμη φορά στο όμορφο κυκλαδονήσι, καθώς ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται εκεί.

"Η Λίστα του Άκη"
Ο Άκης Πετρετζίκης σε αξέχαστες διαδρομές σε όλη την Ελλάδα. Μετά το Τρίκερι και τον Όλυμπο, ο Άκης ταξιδεύει στη Ζαχάρω, συμπληρώνοντας τη Λίστα με τις καλύτερες εμπειρίες του.

"Εεεεε"
Γιάννης Ζουγανέλης, Πάνος Μουζουράκης, Μαρία Κωνσταντάκη, Τόνια Σωτηροπούλου σε ένα εναλλακτικό τοκ σόου που τους φέρνει… σε αμηχανία. Ο Χρήστος Ανθόπουλος παρουσιάζει και κάποιος Κώστας Αμοιρίδης τι ακριβώς κάνει;

"Joy. It's inside you"
Το τηλεοπτικό περιοδικό του Σαββατοκύριακου ετοιμάζεται. Η ομάδα της εκπομπής ολοκληρώθηκε, τα ρεπορτάζ "τρέχουν" και οι παρουσιαστές ξεκίνησαν γυρίσματα.

Σε φάση προετοιμασίας βρίσκεται το νέο πρωινό του Mega με τον Μάρκο Σεφερλή. Σύντομα θα ξεκινήσουν γυρίσματα και οι άλλες σειρές-εκπομπές του Mega: η "Εθνική Ελλάδος", τα "Κλεμμένα Όνειρα", το "Κάτω Παρτάλι", οι "Ηρωΐδες", το "Καν' το όπως ο Άκης", το "Celebrity Game Night".

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags