Facebook Pixel Υπογράφει με σούπερ λεφτά ο Κλάους!
| 2014-09-12 17:31:00

Υπογράφει με σούπερ λεφτά ο Κλάους!

Υπογράφει με σούπερ λεφτά ο Κλάους!

Ο ΠΑΟΚ προσέφερε τελικά στον Αθανασιάδη περισσότερα χρήματα από αυτά που ζήτησε. Διαβάστε τα νούμερα από το νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι 4 φορές πάνω από το σημερινό!

Στο τέλος του έφτασε το μεγάλο σήριαλ του φετινού καλοκαιριού, αφού ο Στέφανος Αθανασιάδης συμφώνησε μετά από περίπου δύο μήνες συζητήσεων σε όλα με τον ΠΑΟΚ και σήμερα το απόγευμα, μετά το τέλος της προπόνησης, θα πάει στο «Μακεδονίας Παλλάς» για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Ο Ζήσης Βρύζας μετέφερε στον Ιάκωβο Αγγελίδη και στον Ιβάν Σαββίδη τα όσα είπαν χθες με τον Έλληνα επιθετικό και αυτοί του έδωσαν το «οκ» για να προχωρήσει την συμφωνία. Έτσι λοιπόν, ο Κλάους ενημερώθηκε από την ΠΑΕ και ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο του τετραετές συμβόλαιο, το οποίο0 θα γεμίσει και τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Ο Αθανασιάδης στις τελευταίες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 600.000 ευρώ τον χρόνο και ο Δικέφαλος τελικά τον... εξέπληξε ευχάριστα, αφού του προσέφερε μία συμφωνία που θα του αποδίδει περισσότερα από 7000.000 ευρώ ετησίως!

Ο Κλαόυς μέχρι το 2018, όταν και θα ολοκληρώνεται το νέο του συμβόλαιο, θα έχει εισπράξει περίπου, μαζί με τα μπόνους, 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο διεθνής φορ πάντως, δεν είναι ούτε και τώρα από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Τούμπα, απλώς βρίσκεται στην πρώτη τετράδα...

Μην το χάσετε! Αυτό είναι το πιο ακατάλληλο Twitter! (18+ ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags