Facebook Pixel «Θέλω ΠΑΟΚτσάκια που θα χάνουν και θα τρελαίνονται»
| 2014-09-13 21:39:00

«Θέλω ΠΑΟΚτσάκια που θα χάνουν και θα τρελαίνονται»

«Θέλω ΠΑΟΚτσάκια που θα χάνουν και θα τρελαίνονται»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τον Κλάους, τον τραυματισμό του Τζαβέλλα, αλλά και το σύνθημα των οπαδών, που δεν θέλει να το ξανακούσει...

«Εγώ θέλω ΠΑΟΚτσάκια στην ομάδα που θα χάνουν και θα τρελαίνονται. Ήταν διακαής πόθος και δικός μου και της διοίκησης να μείνει ο Αθανασιάδης εδώ, επειδή είναι και παιδί του ΠΑΟΚ, όπως θέλαμε να μείνει και ο Γλύκος. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε και την ξενομανία και όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά παντού. Είμαι στον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, ξέρω τι σημαίνει αυτό και θέλω να υπάρχουν τέτοια παιδιά στην ομάδα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που νωρίτερα είχε αναφερθεί στην εικόνα της ομάδας και στη νίκη που πέτυχε… «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλα ως συνήθως, αλλά είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Εκεί λίγο μπερδεύονται τα πράγματα. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα το διορθώσουμε. Εμείς πριν από 20-25 μέρες δεν είχαμε ποιότητα, θέλαμε μεταγραφές. Τώρα μου λέτε ότι ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι υπάρχει διαφορά ποιότητας. Η ποιότητα βγαίνει μέσα από την δουλειά και την αγωνιστική πειθαρχία».

 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απαντώντας και σε σχετικές ερωτήσεις, αναφέρθηκε ακόμη…

Στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας… «Σε όλες τις ομάδες που δούλεψα μέχρι τώρα δημιουργούσα πολλά προβλήματα στον εαυτό μου. Το πρόβλημά μου είναι πως θα κάνω την ενδεκάδα. Δουλεύω με 25 πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Από την πρώτη μέρα σας λέω να με φωτίσει η Παναγιά να κάνω τις σωστές επιλογές. Αυτό συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ. Μετά από μία δύσκολη περίοδο δουλειάς, το πρόβλημα μεταφέρεται σε μένα. Σίγουρα θα είναι δύσκολη περίοδος για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε εντελώς διαφορετικά για να μπορέσουμε να πείσουμε τους αυτούς μας ότι είμαστε καλοί και εκεί. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν από εμάς να εφησυχάσει. Ο προπονητικός χρόνος είναι στα όρια και πρέπει όσο γίνεται, όχι να μειώσουμε τα λάθη, να μην κάνουμε λάθη».

 

Στην απώλεια του Τζαβέλλα και πως θα καλυφθεί το κενό του… «Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη φάση. Θα μπορούσε να του φύγει μέχρι και ο σύνδεσμος. Πολύ δύσκολος τραυματισμός. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να του συμβαίνει. Θα μπορούσε να πάθει πολύ χειρότερα πράγματα. Δεν με προβληματίζει τίποτα. Ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Υπάρχει η προπόνηση, υπάρχει και η ζωή. Για να πας ψηλά πρέπει να κάνεις αυτά που ζητάει ο πρωταθλητισμός. Να μάθουν να δουλεύουν και εκτός γηπέδου. Δεν έχω προβλήματα εκτός γηπέδου. Κάνουμε προπόνηση Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να κοροϊδέψω κανένα, πόσο μάλλον τον εαυτό μου. Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Αν υπήρχαν άλλα προβλήματα, εξωαγωνιστικά θα τα γράφατε εσείς πρώτοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό το πράγμα. Αν συμβεί θα παταχθεί πλήρως. Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον ΠΑΟΚ. Ξεκάθαρα πράγματα. Ας κοροϊδεύει τον εαυτό του. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα. Σας λέω ότι το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό πηγαίνουν μία χαρά. Εγώ, όμως, δεν πετάω στα συννεφάκια. Εγώ θυμάμαι τι έγινε μετά το 1-0 με τη Ζίμπρου. Μας φώναζαν: "ΠΑΟΚ παίξε την μπάλα της ζωής σου...", τη συνέχεια την ξέρετε. Όταν το θυμάμαι αυτό, λέω μακάρι να μην το ξαναζήσω. Θα βρούμε τη λύση. Γι` αυτό έχουμε 27 παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags